Skip to main content
Uitgaan in Tilburg

De Brabantse nachten zijn lang! En ook in Tilburg is dat goed te merken. Op bijna elke dag van de week kun je jouw levenslust wel ergens kwijt in een van de vele uitgaansgelegenheden. Een algemene tip is om de Gangmakers app te downloaden. Hiermee kun je in een hoop Tilburgse kroegen gratis rondjes scoren als je vroeg aanwezig bent. Waar je op elke dag van de week moet zijn om te feesten in Tilburg, hebben we in een handig weekoverzicht voor je gezet!

Uitgaan in Tilburg op maandag

Stappen in Tilburg doe je op maandag bij Live. Deze pianobar is elke dag van de week geopend en een begrip onder Tilburgse studenten. Wanneer je genoeg liquid courage achter de kiezen hebt, sleur je je vrienden mee naar de enige echte karaokebar van Tilburg: The End. Met een vals gezongen classic begin jij je week sowieso goed!

Stappen in Tilburg op dinsdag

Op dinsdag dobbelt de Tilburgse student bij café Bolle! Het concept is simpel: tot 00:30 uur dobbel je voor je bestelling. Is het een even getal, dan betaal je zelf helemaal niks! Is het een oneven getal? Even goede vrienden, dan betaal je zelf de originele prijs van je bestelling.

Uitgaan in Tilburg op woensdag

Woensdag ga je lekker dansen en meezingen met de hitjes die gespeeld worden door De Jongens van Jeweetwel in Polly Maggoo! Deze vierkoppige band speelt al jouw verzoekjes live.

Stappen in Tilburg op donderdag

Donderdag is een echte studentenavond in Tilburg. Heb je zin om gezellig een terrasje te pakken met je studiegenoten? De keuze is reuze. Op de Korte Heuvel vind je Stoffel en Studio. Op het Piusplein kun je aanschuiven bij Brandpunt. Later op de avond test je je geluk door aan het rad te draaien bij de Boekanier!

Uitgaan in Tilburg op vrijdag

Het weekend is aangebroken: het is vrijdag! Dat ga je natuurlijk vieren, bijvoorbeeld bij de silent disco van Café Philip. Met drie kanalen is er voor ieder wat wils. Ben je niet zo van de koptelefoons? Op de begane grond kun je nog lekker ouderwets uit je dak gaan op normaal volume.

Stappen in Tilburg op zaterdag

Op zaterdag zul je een stuk minder studenten aantreffen in de Tilburgse binnenstad. Maar dat maakt uitgaan niet minder leuk! Alle bovengenoemde uitgaansgelegenheden zijn ook op zaterdagavond open. Je hoeft dus niet te blijven hangen en kunt er een heuse kroegentocht van maken. Wel is het overal een stuk drukker – als dat niet je ding is kun je beter op een terras gaan zitten of de culturele hotspots een keer bezoeken!

Uitgaan in Tilburg op zondag

Om de week goed af te sluiten kun je ook op zondag de stad in. Niet alle kroegen zijn open, maar je kunt gelukkig terecht bij onder andere Bolle, Live of Studio. Op zondag kun je ook lekker borrelen bij de SpaarbankRAW of een van de vele andere leuke barretjes en restaurantjes in Tilburg!

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.