U bent hier

Universiteiten in Tilburg

In Tilburg heb je Tilburg University. De is de beste algemene universiteit van Nederland! Tilburg University biedt verschillende bachelor- en masteropleidingen aan. Je mag een wo-opleiding volgen na het behalen van een vwo-diploma. Toch is de overstap van de middelbare school naar een universiteit vaak groot. Wij schreven daarom een artikel over wat je kan verwachten als je van vwo naar universiteit gaat. Ook kun je meestal overstappen naar de universiteit als je in een keer je propedeuse op het hbo haalt of een hbo-opleiding op een hogeschool hebt afgemaakt.

Wil je niks missen van het studentenleven in Tilburg Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

TIAS School for Business and Society

Bij TIAS School for Business and Society doceren ze vanuit de gedachte dat inzichten van vandaag niet de oplossingen van morgen zijn. Daarom leggen ze, naast het overbrengen van kennis en vaardigheden, de nadruk vooral op het stimuleren van een kritische, nieuwsgierige benadering.

Tilburg University

De Tilburg University is de beste algemene universiteit van Nederland! Met verschillende bachelor en master opleidingen op het gebied van maatschappelijke uitdagingen. Is deze universiteit iets voor jou?