U bent hier

TOP Week (introductieweek Tilburg)

De TOP Week is dé introductieweek van Tilburg. De TOP Week vindt elk jaar in de week voor het nieuwe collegejaar plaats. Onder begeleiding van twee ouderejaarsstudenten maak je kennis met alle aspecten van het Tilburgse studentenleven. De week wordt georganiseerd door studenten voor studenten. Tijdens de TOP Week leer je dus alle plekken kennen die populair zijn onder studenten. Zo weet jij meteen waar je leuk op het terras kan zitten en waar je kan uitgaan!

Activiteiten, feesten en gezelligheid tijdens de TOP Week

Het programma zit vol met leuke activiteiten. Sommige activiteiten hebben te maken met je studie, maar het zijn vooral veel gezellige activiteiten. Denk aan spelletjes, een biercantus en feesten natuurlijk! Ook eet je tijdens de TOP Week bij verschillende studentenverenigingen, zodat je overal een kijkje kan nemen. Tijdens de TOP Week zal je erachter komen dat er verschillende manieren zijn om een actief studentenleven te leiden. Aan jou de keus hoe je hiermee omgaat en hoe jij jouw jaren als student gaat invullen. Je gaat in ieder geval een top tijd in Tilburg tegemoet! Wil je mee doen aan de TOP Week? Vergeet je dan niet tijdig in te schrijven. 

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Tilburg? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

TOP week
Abonneren op