U bent hier

Hogescholen in Tilburg

Wil je een hbo-studie in Tilburg volgen? In Tilburg zijn twee hogescholen die verschillende opleidingen aanbieden: Avans en Fontys. Een hbo-studie start je vaak na het afronden van je havo-diploma. Wij zochten daarom voor je uit wat je moet weten als je van havo naar hbo gaat. Ook veel scholieren kiezen om van vwo naar hbo te gaan. Met een havo-diploma, een vwo-diploma of een mbo 4-diploma is het mogelijk om een opleiding aan een hogeschool te volgen. Hieronder vind je het complete overzicht van hogescholen in Tilburg. Kies gemakkelijk jouw hogeschool en hbo-opleiding!

Wil je niks missen van het studentenleven in Tilburg Studentenstad?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

 

Hogeschool Avans

Avans Hogeschool verzorgt hoger beroepsonderwijs in tien interessegebieden. Op negen locaties. In drie steden: Breda, ’s-Hertogenbosch en Tilburg. Avans heeft een levendig netwerk van studenten, docenten, lectoren en professionals.

Hogeschool Fontys

Fontys verzorgt onderwijs en onderzoek en vormt als brede hogeschool de grootste publieke kennisinstelling in Zuid-Nederland. Door onderwijs en onderzoek te verbinden aan innovatieprocessen van de regio en daarbuiten wil Fontys een innovatiemotor van de regio zijn.