Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header
T.S.V. Plato

In de 30 jaar dat Plato bestaat is zij uitgegroeid tot de grootste studentenvereniging van Zuid-Nederland. Plato is opgericht als tegenhanger van traditionele verenigingen met vrijheid en vriendschap als kernwaarden. In de jaren dat Plato bestaat, heeft de studentenvereniging al veel kleur gegeven aan de studentenstad Tilburg.

Tilburgse Studenten Vereniging Plato

Een toegankelijke studentenvereniging die wordt gekenmerkt door haar grote feesten en gezellige borrelavonden. Daarnaast bieden de vele disputen, commissies en jaarclubs de mogelijkheid om je te kunnen ontwikkelen op zowel sociaal als academisch vlak.

Disputen, jaarclubs en commissies

Om alle leden de studentijd van hun leven te kunen bezorgen, zijn er binnen de organisatie verschillende organen nodig om dit te kunnen bewerkstelligen. Zo zijn er, naast een bestuur, ook verschillende disputen, jaarclubs, commissies en andere initiatieven.

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact Tilburgse Studenten Vereniging Plato

Schouwburgring 200
5038 TM Tilburg

tsvplato.nl
bestuur@tsvplato.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.