Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header
T.S.R. Vidar

Gelegen in de bossen, aan het water, tref je de Tilburgse Studentenroeivereniging Vidar op een bijzondere locatie. Vidar geeft studenten de kans om een actief studentenleven te leiden.

Tilburgse Studenten Roeivereniging Vidar

Als student krijg je de kans om actief met roeien bezig te zijn, dé studentensport bij uitstek! Zelfs als je nog maar weinig of geen ervaring hebt in het roeien, kun je binnen een paar jaar uitgroeien tot top-roeier en uitkomen op EK’s, WK’s en zelfs de Olympische Spelen. Ook als je een minder fanatieke sporter bent, heeft Vidar jou genoeg te bieden. Met een gezellige ploeg roei je op een recreatief niveau en ga je vele roeiweekenden af in heel Nederland, die elke keer weer een waar feest zijn.

Persoonlijke ontwikkeling

Vidar zorgt er niet alleen voor dat jij je studententijd zo leuk mogelijk kan maken, het geeft ook een boost aan de rest van je carrière. Doordat er op Vidar een groot aantal commissies zijn, kun je je op verschillende gebieden ontwikkelen. Organiseer een groot feest, haal nieuwe sponsoren voor de vereniging binnen of schrijf een verenigingsblad. Het kan allemaal. Daarnaast kun je bij Vidar ook in het verenigingsbestuur terecht komen. Een jaar lang heb je dan de leiding over de vereniging. Iets wat natuurlijk zeer goed op je CV staat.

Ieder wat wils op Vidar

Middels commissies, besturen, huizen en disputen is er op Vidar een rijke cultuur gecreëerd, waarbinnen jij jezelf op sociaal, organisatorisch en sportief gebied kunt ontwikkelen en waarbinnen jij bovenal een fantastische studententijd zult hebben!

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met T.S.R. Vidar!

Contact T.S.R. Vidar

tsr-vidar.nl
info@tsr-vidar.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.