Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header
T.S.C. St. Olof

Olof is de oudste en actiefste studentenvereniging van Tilburg. Het Tilburgse Studenten Corps St. Olof is namelijk al opgericht in 1927! Lid zijn bij Olof betekent dat je vrienden voor het leven maakt, je naast je studie kan ontwikkelen en kan wonen in de mooiste studentenhuizen van Tilburg. Bovendien word je bij Olof maximaal gestimuleerd om je studie succesvol af te ronden!

30 verschillende commissies

Olof streeft ernaar een zo interessant mogelijk lidmaatschap voor haar leden aan te bieden. De Sociëteit, gelegen midden in het centrum van Tilburg, biedt ruimte voor de 30 verschillende commissies. De commissies bieden je de ideale mogelijkheden om je als student te ontplooien. Organiseer bijvoorbeeld een carrière-evenement op de Universiteit met maar liefst 50 grote bedrijven!

35 studentenhuizen met Olof-leden

De leden van Olof zijn natuurlijk niet alleen actief op Olof. Er zijn meer dan 35 (grote) studentenhuizen die volledig uit Olof-leden bestaan, wat garant staat voor een hechte en gezellige invulling van je studententijd. Daarnaast sporten Olof-leden vaak samen, of vervullen belangrijke rollen binnen andere Tilburgse studenteninstanties!

Sociëteit van T.S.C. St. Olof

De deur van de Sociëteit staat altijd open en dus kan er altijd geborreld worden. Een biertje kost je maar 90 cent! Daarnaast worden er op de Sociëteit ook meerdere grote feesten georganiseerd, voor en door studenten, over een tijd misschien wel door jou! Er is altijd iets te beleven dus!

Wil je weten hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met T.S.C. St. Olof!

Contact T.S.C. St. Olof

olof.nl
abactis@olof.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.