Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header
SV Totus

S.V. Totus is de studentenvereniging van Avans Hogeschool, de sociëteit zit gevestigd onder het schoolgebouw. De studenten komen overdag naar de kelder om koffie te drinken, te studeren of samen te poolen. In de avond vinden er vaak feesten plaats.

Geschiedenis Studentenvereniging Totus

In 1987 werden binnen de Avans Hogeschool meerdere feestgangers opgetrommeld voor het opzetten van een verenging. Het eerste bestuur werd gevormd. En TOTUS was geboren. Direct moest men van alles in werking zetten na de officiële oprichting in maart om ervoor zorg te dragen dat de eerstejaars van 1988 meer te bieden had dan alleen een bar met goedkoop bier. Binnen TOTUS zijn er al velen tradities geboren: de wintersport, het deelnemen aan the race of the classics, en het leukste open feest van het jaar de tropische verrassing.

Disputen en commissies

Studentenvereniging Totus heeft verschillende leuke disputen waar je terecht kunt voor een onvergetelijke studententijd. Daarnaast kun je ook terecht bij verschillende commissies. Ben je bijvoorbeeld gek op fotograferen, koken of weet jij precies hoe je een goed feest in elkaar kan zetten? Dan kun je bij S.V. Totus zeker terecht!

Twijfel je nog of een studentenvereniging iets voor jou is? Lees hier alle voor- en nadelen van lid worden bij een vereniging!

Contact SV Totus

svtotus.nl
bestuur@svtotus.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.