Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header
Navigators Tilburg

Sinds 2008 is Navigators Studentenvereniging Tilburg (N.S.T.) een begrip in Tilburg. Zij zijn een open, actieve en interkerkelijke studentenvereniging die al jarenlang het motto ‘Bijbel en Bier’ hanteert: het als christen met beide benen in het studentenleven staan. Iedere woensdagavond komet de vereniging bij elkaar.

Student en christen

Je bent student en wilt vol in het studentenleven duiken met alles wat daarbij hoort, leuke feestjes en borrels, samen eten, veel koffiedrinken en af en toe studeren. Je bent Christen of wil hier meer over weten en je wil graag samen met anderen God zoeken en groeien en verdiepen in je geloof.

Disputen

Het is een relatief kleine vereniging met verschillende disputen waar je aan kunt deelnemen. Bij de Navigators maak je vrienden voor het leven!

Contact studentenvereniging Navigators

www.nstilburg.nl
abactis@nstilburg.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.