Skip to main content
Emèt Qenee

Emèt Qenee is een gezellige Gereformeerde studentenvereniging in Eindhoven en Tilburg. Emèt Qenee zijn aangesloten bij de landelijke C.S.F.R.

Christelijk gereformeerd

De C.S.F.R zit in 8 andere studentensteden en staat voor Civitas Studiosorum in Fundamento Reformato, wat weer ‘Vereniging voor Studenten, op Reformatorische Grondslag’ betekent. Emèt Qenee is een kleine studentenvereniging met ongeveer 25 leden. Zij verdiepen zich in dat wat God hen wil vertellen door middel van de Bijbel, andere schrijfsels of mensen en de maatschappij om ons heen. Daarom organiseren zij Bijbel- en studiekringen die garant staan voor bezinning met elkaar.

Gezelligheid

Maar Emèt Qenee is meer dan studeren alleen natuurlijk. Gezelligheid en vriendschappen geven kleur aan de vereniging. Dit zijn natuurlijk niet alleen informele contacten. Ook tijdens borrels, maaltijden en weekenden weten ze als christelijke studenten in dezelfde steden elkaar te vinden.

Contact studentenvereniging Emèt Qenee

www.emetqenee.nl
abactis@emetqenee.nl

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.