Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header
C.S. Via Fidei

Via Fidei is een christelijke studentenvereniging in Tilburg met het motto ‘Geloven met een zachte ‘G’’. Elke woensdagavond is er een activiteit, afwisselend tussen kring, ontspannen en inhoudelijke activiteiten. Bij Via Fidei groei je in je geloof en maak je vriendschappen voor het leven.

Geloof

Bij Via Fidei staat God centraal. Elke twee weken is er kring in kleinere groepjes. Op kringavonden zingen, bidden en geloven we samen.

Ontwikkeling

Bij Via Fidei kun jij je persoonlijk ontwikkelen. Word actief lid door in een commissie te gaan of organiseer een activiteit.

Activiteiten

Naast onze vaste verenigingsavonden vieren we elk jaar samen Carnaval, kun je liften en is er regelmatig een amicaal feest.

Borrelen

Elke woensdag, na de verenigingsactiviteit, borrelen we in ons stamcafé Jack’s. Onder het genot van een biertje of wijntje spelen we spelletjes of praten we gezellig bij.

Wil je meer weten over hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met Via Fidei!

Contact studentenvereniging Via Fidei

viafidei.nl
prviafidei@gmail.com

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.