Skip to main content
TilburgStudentenstad.nl Header

Alle studie- en studentenverenigingen in Tilburg

Ga jij in Tilburg studeren aan een hogeschool of universiteit? Dan kan je volledig in het studentenleven te duiken! Tilburg heeft verschillende studentenverenigingen. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen, religieuze verenigingen en studentenverenigingen met een andere focus. Er is dus voor elke student een leuke vereniging!

Lid worden bij een studentenvereniging in Tilburg

Twijfel je of je lid wil worden? Wij hebben alle voor- en nadelen van lid worden op een rijtje gezet. Ga ook bij alle verenigingen langs tijdens de TOP week. Je kan dan even van de sfeer proeven en meer informatie krijgen over verplichtingen en de ontgroening als die er is.

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Tilburg?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Asset Tilburg

Asset Tilburg is thé study association of Tilburg School of Economics and Management (TiSEM) at Tilburg University. We aim to serve TiSEM students even better with regard to study support, career development, social cohesion and the mentorship program.

Asset | Accounting & Finance

Asset | Accounting & Finance is de financiële studievereniging van Tilburg University en telt momenteel meer dan 2000 leden.

Asset | Econometrics

Asset | Econometrics is the study association for all students studying the Bachelor Econometrics and Operations Research, or one of the corresponding Master programs at Tilburg University.

Asset | Economics

Asset | Economics is de studievereniging die Tilburgse studenten van de bachelors Economie en Bedrijfseconomie, Economics en de masters Economics, en International Business Tax Economics dient.

Asset | Marketing

Asset | Marketing is an association for all students of the studies Business Economics (BE), Marketing Management and Marketing Analytics at Tilburg University and other students interested in the field of marketing.

C.S. Via Fidei

Via Fidei is een nieuwe studentenvereniging ontstaan uit de samenvoeging van twee christelijke studentenverenigingen, op zoek naar nieuwe leden om samen geschiedenis te schrijven.

Complex

Studievereniging Complex is de studievereniging voor alle studenten Psychologie aan Tilburg University.

Emèt Qenee

Emèt Qenee is een gezellige Gereformeerde studentenvereniging in Eindhoven en Tilburg. Emèt Qenee zijn aangesloten bij de landelijke C.S.F.R.

I*ESN Tilburg

De studentenvereniging voor internationaal georiënteerde studenten met ongeveer 650 leden. Het doel van I*ESN is het verrijken van het leven van de (internationale) studenten in Tilburg.

Magister JFT

Magister JFT is dé juridische faculteitsvereniging verbonden aan Tilburg Law School. Op dit moment maken al meer dan 2000 studenten gebruik van de vele voordelen die het lidmaatschap biedt.

Navigators Tilburg

Sinds 2008 is Navigators Studentenvereniging Tilburg (N.S.T.) een begrip in Tilburg. Zij zijn een open, actieve en interkerkelijke studentenvereniging die al jarenlang het motto ‘Bijbel en Bier’ hanteert: het als christen met beide benen in het studentenleven staan. Iedere woensdagavond komet de vereniging bij elkaar.

SV Totus

SV Totus is de studentenvereniging van Avans Hogeschool, de societeit zit gevestigd onder het schoolgebouw. De studenten komen overdag naar de kelder om koffie te drinken, te studeren of samen te poolen. In de avond vinden er vaak feesten plaats.

T.S.C. St. Olof

St. Olof is de oudste studentenvereniging in Tilburg. Lid zijn van Olof is prima te combineren met je studie. Sterker nog: je wordt daar goed gestimuleerd zoveel mogelijk punten te halen.

T.S.R. Vidar

De Tilburgse Studenten Roeivereniging Vidar heeft een unieke locatie in Tilburg, gelegen in de bossen en met een prachtige nieuwe sociëteit aan de waterkant. Vidar geeft studenten de kans om een lekker actief studentenleven te leiden.

T.S.V. Plato

Plato is opgericht als tegenhanger van traditionele verenigingen met vrijheid en vriendschap als kernwaarden. In de jaren dat Plato bestaat, heeft de studentenvereniging al veel kleur gegeven aan de studentenstad Tilburg.

Tilburg Studentenstad

Tilburg biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Tilburgse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, feestjes, de beste kamers, de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Tilburg.

Studeren in Tilburg

Ga jij studeren in Tilburg? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Tilburg

Ga je in Tilburg studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Tilburg en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Tilburg

Er zijn heel veel redenen om in Tilburg te studeren en wonen tijdens je studententijd. Het is een van de gezelligste studentensteden van Brabant en er zijn heel veel studiemogelijkheden.

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg Studentenstad.

Gezondheidszorg in Tilburg

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Tilburg staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.