U bent hier

Wonen in Tilburg

Ga je studeren in Tilburg? Dan is het wel zo leuk om er ook op kamers te gaan. Als je in Tilburg woont, leer je namelijk snel veel mensen kennen!
Tilburg heeft veel leuke studentenhuizen en gebouwen waar je kunt wonen. Als je in Tilburg gaat wonen, weet je zeker dat je een mooi studentenleven tegemoet gaat.

Inschrijven in de gemeente Tilburg

Ga je in Tilburg wonen? Dan moet je je inschrijven bij de gemeente Tilburg. Geef je je verhuizing niet door, dan maak je kans op een boete! Lees hier hoe je je kunt inschrijven.

Gemeente Tilburg

Wil je je inschrijven als inwoner, een nieuw rijbewijs of paspoort aanvragen? Dan moet je bij de gemeente Tilburg zijn. Hier een overzicht waar je moet zijn, wat je mee moet nemen en waarvoor je nog meer bij de gemeente terecht kan.

Woonruimte in Tilburg

Voor je op kamers gaat in Tilburg is het handig om te weten welke woonmogelijkheden er zijn. Ga je kopen of huren? Wil je met andere studenten wonen of woon je liever bij een hospita of alleen?

Antikraak wonen in Tilburg

Antikraak wonen in Tilburg kan aantrekkelijk zijn in je studententijd. Antikraak betekent goedkoop wonen in de stad op vaak unieke locaties! Zo leer je Tilburg snel kennen. Flexibiliteit is wel belangrijk bij antikraak wonen. Lees hier meer!

Zoektips voor een kamer in Tilburg

Wil je een kamer of andere woonruimte huren in Tilburg. Soms moet je even geduld hebben. Gelukkig zijn er (online) veel mogelijkheden om een kamer in Tilburg te zoeken en vinden. We zetten de beste tips voor je op een rij.

Kamers in Tilburg

Ga jij in Tilburg studeren? Dan is het natuurlijk super om daar ook te gaan wonen. Tilburg is namelijk een echte studentenstad met een ruim assortiment aan kamers, appartementen, studio's en studentenhuizen. Vind hier je ideale studentenkamer!

Kamer verhuren

Wil je (tijdelijk) je kamer verhuren, omdat je een half jaar gaat reizen of stage in het buitenland gaat lopen? Dat kan! We hebben op een rij gezet hoe je makkelijk en snel je kamer kan verhuren. En: waar let je op als je je kamer verhuurt?

Wat is hospiteren en hoe werkt het?

Als er een kamer vrijkomt in een studentenhuis, organiseren de bewoners vaak een hospiteeravond. Wat is dat precies en hoe bereid je je zo goed mogelijk voor?

Nieuwste kamers in Tilburg