← Terug naar overzicht

Stagiair Sales

Beschrijving

Ben jij bezig met een commerciële opleiding en ben je op zoek naar een leuke (afstudeer) stageplek? Lees dan snel verder! Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste stagiair voor onze sales afdeling.

Wat ga je doen?

Als stagiair sales ondersteun je de salesafdeling bij commerciële en administratieve werkzaamheden. Deze ondersteuning is allround. Je houdt je bezig met de volgende werkzaamheden:

  • Het bieden van administratieve ondersteuning;
  • Commercieel klantcontact;
  • Ondersteuning bieden bij het commerciële proces.

Heb jij meer in je mars?! Dan krijg jij uiteraard de kans om deze talenten verder te ontwikkelen en wordt jouw takenpakket uitgebreid waardoor je meer verantwoordelijkheden krijgt.

Wie ben jij en wat kan je?

Jij volgt op dit moment een commerciële opleiding. Je beschikt over verantwoordelijkheidsgevoel, bent leergierig, communicatief zeer vaardig en je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Daarnaast ben je ondernemend ingesteld, hou je van competitie en sportiviteit, kun je snel schakelen en ben je servicegericht ingesteld. Tot slot ben je praktisch, pro-actief en zie je kansen.

Waarom stage lopen bij Dutch Work?

Dutch Work is al ruim 10 jaar gespecialiseerd in het bemiddelen van personeel. Wij bemiddelen mbo en hbo personeel naar uitdagende functies in de techniek, logistiek en productie bij toonaangevende bedrijven. We zijn een kleine organisatie, waar je samenwerkt in een compact en hecht team. Door ‘on the job’ begeleiding krijg je de gelegenheid om je commerciële skills te verbeteren. Er heerst een gezellige werksfeer een er is voldoende ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. We hebben heerlijke koffie en lunchen doen we gezamenlijk. We zijn gevestigd in het centrum van Den Haag, om de hoek van Het Plein; één van de meest levendige en gezellige plekjes van Den Haag! Tot slot ontvang je uiteraard een stagevergoeding. Deze is afhankelijk van de duur en intensiteit van jouw stage.

Interesse?

Neem dan contact met ons op via 070 2121720 of mail je CV naar jobs@dutch-work.com. Afhankelijk van jouw beschikbaarheid en de duur en invulling van jouw (afstudeer)stage gaan we dan een passend programma voor je in elkaar zetten!

Ik wil deze stage!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op