← Terug naar overzicht

Sociale Toppers Gezocht!!

Beschrijving

Voor een opdracht die we uitvoeren voor Gemeente Amsterdam en Verkeersplein Amsterdam zoeken we enthousiaste studenten die graag iets bij willen verdienen. In tweetallen bezoek je scholen op alle niveaus: van vmbo tot universiteit. Tijdens dit bezoek geef je de scholieren voorlichting over een maatregel met betrekking tot snorfietsen op de rijbaan. Het project zal in week 10 van start gaan en tot ongeveer week 17 duren. In de eerste week krijg je een training en word je klaargestoomd voor de werkzaamheden.

De functie vereist van jou:

  • Bedreven in Nederlandse taal
  • Minimaal 2 doordeweekse dagen (per week) beschikbaar in de periode 4 maart t/m 26 april
  • Woont in Amsterdam of omgeving Het is natuurlijk helemaal mooi als je zelf een snorfiets hebt (gehad)! Kwaliteiten:
  • Representatief
  • Communicatief vaardig
  • Vriendelijk
  • Betrouwbaar
  • Niet verlegen/staat stevig in je schoenen

De functie is het meest geschikt voor studenten die in de genoemde periode weinig tot niet naar school hoeven (tussenjaar, net afgestudeerd, rustige periode). Wanneer je een deel van de genoemde periode beschikbaar bent, kun je ook zeker een motivatie insturen. Vergoeding: €10,92 per uur (dit is incl. toeslagen)

Wie zijn wij?

Wanneer je voor dit project aan de slag gaat, zul je je moeten inschrijven op veldwerker.com. Deze website is onderdeel van DTV Consultants, een verkeersadviesbureau uit Breda. Wij voeren door het hele land projecten uit. Deze projecten hebben altijd een link met verkeer en mobiliteit. De praktische uitvoering wordt meestal door studenten gedaan. Dit zorgt voor een leuke, gezellige en informele sfeer. Na deze opdracht kun je ook gewoon voor ons blijven werken.

Op de website vind je meer informatie over zowel veldwerker.com als de andere werkzaamheden.

Wil je graag aan de slag?

Meld je dan aan via veldwerker.com en stuur een motivatiemail naar Anne de Ruijter op a.d.ruijter@dtvconsultants.nl. Vragen over werkzaamheden kun je naar hetzelfde mailadres sturen. Solliciteren kan uiterlijk tot woensdag 27 februari.

Ik wil deze bijbaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Lees ook

Abonneren op