← Terug naar overzicht

Slim, energiek en klaar voor een administratieve uitdaging!?

Beschrijving

We zijn op zoek naar een enthousiaste starter die veel wil leren en deze baan ziet als springplank voor zijn/haar carriere. Ben je (bijna) klaar met je studie en op zoek naar een gave baan met potentie? Lees dan snel verder. 

Uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden

Human Capital Alert is op zoek naar starters die niet terugdeinzen voor een uitdaging. We hebben een complexe administratieve organisatie waar we per direct nieuwe collega's willen verwelkomen. Het is een uitdagende functie met doorgroeimogelijkheden. Je ondersteunt onze Casemanagers bij het dossierbeheer, uiteenlopende administratieve werkzaamheden en wordt opgeleid om klantvragen te beantwoorden. We zijn op zoek naar een enthousiaste starter die veel wil leren en deze baan ziet als springplank voor zijn/haar carriere.

Over Human Capital Alert

Human Capital Alert laat bedrijven met een frisse blik kijken naar vraagstukken op het gebied van verzuim en arbeidsongeschiktheid. Actief en vooral anders omgaan met schadelast en re-integratie is het motto. Zo voorkomen wij dat bedrijven onnodige kosten maken en zorgen wij ervoor dat beschikbaar arbeidskapitaal beter wordt benut. Resultaat, minder loonkosten met passende arbeid en werkende mensen.

Human Capital Alert is het zusterbedrijf van Human Capital Scan en Human Capital Consulting. De drie bedrijven samen zijn gespecialiseerd in Sociale Zekerheid. Ieder binnen hun eigen domein. Inmiddels weten ruim 2800 bedrijven die specialisatie te waarderen.

Wat wij bieden

Binnen Human Capital Alert liggen veel mooie kansen;

  • een goed startsalaris,
  • je wordt intern opgeleid
  • mogelijkheid je snel verder te ontwikkelen!

Interesse gewekt?

Is jouw interesse gewekt? Solliciteer dan direct! Voor vragen kun je contact op nemen met Climmy Tamming 06-82795000, of stuur direct je sollicitatie naar sollicitaties@hcalert.nl

Ik wil deze Bijbaan / Startersfunctie!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op