← Terug naar overzicht

Marketing/communicatie topper voor studentikoze start-up

Beschrijving

Deze stageplek is inmiddels gevuld, maar er komt regelmatig een stageplek vrij dus houd de website in de gaten. Open sollicitaties zijn altijd welkom! Mail deze naar rebecca@studentenmarketing.nl.

Moet jij in september beginnen aan een stage? Wij zoeken een enthousiast, gezellig en leergierig organisatietalent!

Hoe ziet een dag bij ons eruit?

Je komt tussen 9 uur en half 10 binnen en onze salestijger Nick zet een lekker bakkie koffie of thee voor je. Terwijl jij je laptop openklapt, bespreken we wat we allemaal hebben uitgespookt het afgelopen weekend.

We beginnen de dag met een kort overleg. Wat heeft iedereen op de planning staan en wie kan er hulp gebruiken? Hierna gaan we aan de slag. Terwijl de radio de nieuwste hits of jouw favoriete muziek speelt, ben je lekker bezig met jouw projecten. Heb je een vraag, of wil je wat leuks vertellen, dan kan dat meteen gedaan worden.

Voor de lunch lopen wij altijd even naar de supermarkt om te halen waar we dan trek in hebben. Samen bouwen wij de lekkerste boterhammen (of tosti’s) van Den Haag.

Na de lunch ruimen we gezamenlijk even op en hockeyen of voetballen we even in de gang of in andere kantoorruimtes ;).

In de middag werken we weer verder aan onze projecten en om 16:00 uur ben je al vrij. Wij geloven namelijk in korte werkdagen, zodat je een ideale combinatie hebt tussen werk en privé. Wij verwachten natuurlijk wel dat je je 100% inzet in de tijd dat je bij ons aanwezig bent.

Over StudentenMarketing

StudentenMarketing is al 15 jaar dé expert in de studentenmarkt. Met meer dan 16 (stadsgerichte) studentenwebsites informeren wij jaarlijks bijna een miljoen studenten over alle mogelijkheden in hun (toekomstige) studentenstad.

Met een klein, jong en fris team op ons kantoor in Den Haag en een groot team van enthousiaste bloggers door heel het land informeren wij (aankomende) studenten over alles wat zij moeten weten voor, tijdens en na hun studententijd! Wij hebben een volledig open bedrijfscultuur. Wij werken met z’n allen aan het platform, dus je bent ook vanaf de eerste dag een volwaardig lid van ons team.

Wie zoeken wij?

 • Een derdejaars hbo-student in de richting van communicatie, marketing, hr of (commerciële) economie, business, of een andere studie die matcht met wat wij doen;
 • Je bent gemotiveerd over het studentenleven en wilt graag andere ook enthousiast maken
 • Je hebt affiniteit met sociale media;
 • Je beschikt over een vlotte pen en goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • Je bent 24-40 uur per week beschikbaar.

Wat bieden wij jou?

 • Een leerzame stageplaats in een ambitieuze organisatie;
 • Afwisselend werk in een jong en enthousiast team;
 • Veel verantwoordelijkheid en kansen om jezelf te ontwikkelen;
 • De lekkerste lunches van Den Haag;
 • Relaxte werktijden;
 • En natuurlijk een stagevergoeding.

Wat ga jij doen?

Als je bij ons komt stage lopen, ben je sowieso een aanwinst vanwege jouw persoonlijke kennis van de studentenwereld. Je zal daarmee bijdragen aan het maken van content op de websites. Daarbij zal jij in nauw contact staan met alle bloggers en zal jij op zoek gaan naar geschikte kandidaten om het team aan te vullen.

Je wordt betrokken bij alle ontwikkelingen van het huidige platformen en nieuwe projecten. Daarbij is het van belang om de huidige websites niet uit het oog te verliezen, dus zal je verschillende (social media) marketingcampagnes bedenken en uitvoeren. Aan de hand van jouw interesses zullen we in een van bovenstaande onderwerpen een passende stageopdracht vinden, zodat jij na jouw stageperiode die belangrijke studiepunten kunt bijschrijven!

Reageer nu en wordt onderdeel van ons team

Ben je geïnteresseerd om ons team te komen versterken? Mail dan jouw CV en motivatie naar boudewijn@studentenmarketing.nl, of voeg hem toe op LinkedIn. Wij nodigen je graag uit om kennis te maken en hopelijk word jij lid van ons team!

Ik wil deze stage!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op