← Terug naar overzicht

Marketingcommunicatie (communicatieplan, website, (social) media, brochure etc.)

Beschrijving

Stel, je studeert Commerciële Economie, International Business of zo en je zoekt een bijbaantje. Nu kan je natuurlijk op het Stratumseind bier gaan tappen. Ook leuk. Maar zou het niet veel leuker zijn om bij een hightech startup relevante werkervaring op te doen? Als jij denkt dat je mee kan in het tempo van een snelgroeiende onderneming, dan is dit jouw kans op een mooie job.

Achtergrondinformatie Cerescon

Cerescon ontwikkelt de eerste automatische selectieve aspergeoogstmachine voor witte asperges ter wereld. De machine detecteert asperges ondergronds, geeft de coördinaten door aan een steekrobot die vervolgens de asperge vanaf de bovenkant van het bed steekt, het zand uitschudt en de asperge aflegt op een transportband. Hierna wordt het zandbed hersteld om kromgroeien van nieuwe asperges te voorkomen. Cerescon staat voor de uitdaging om de marktintroductie per land op te gaan zetten. Er is een eerste versie van een website (www.cerescon.com). Verder is er een LinkedIn bedrijfspagina en een twitter account.

Omschrijving opdracht

Aan jou de taak om een solide communicatiepakket te definiëren en te implementeren. Wat is er nodig om met de verschillende doelgroepen te communiceren? Wat zou Cerescon kunnen met social media in een wereld van aspergetelers? Hoe zou de website betere invulling kunnen krijgen en natuurlijk: hoe gaan we alle communicatie-elementen onderhouden in de toekomst?

Je taken

  • Ontwikkelen van een communicatiestrategie rekening houdend met de diverse doelgroepen (markt, gebruikers, arbeidsmarkt, etc.).
  • Selecteren en beschrijven van de elementen in het communicatiepakket en de prioriteiten daarbinnen.
  • Bijzondere aandacht voor de rol en mogelijkheden van social media in een doelgroep, naast arbeidsmarktcommunicatie, die niet “social media minded” is.
  • Het maken van een kostenoverzicht van de realisatie van deze elementen op verschillende niveaus (basis, moderate, luxe), zowel initieel als toekomstig onderhoud.
  • De meest cruciale elementen daadwerkelijk realiseren, nieuwbouw of aanpassen.
  • Meertaligheid is prioriteit gezien onze markt (NL, DE, EN). Vertalingen kunnen uiteraard door een vertaalbureau gemaakt worden.
  • Het bijhouden en aanpassen van de huidige website.
  • Mede-definiëren en implementeren van onderhoudsinstructiefilmpjes (bijv. adviseren in storyboarding en editing).
Ik wil deze bijbaan!

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Lees ook

Abonneren op