← Terug naar overzicht

marketing & Communicatie stage opdrachten

Beschrijving

Video, Customer Engagement, bloggen, campagnes, een aantal termen waar jij je als marketing stagiaire in vast zou kunnen bijten. Wil jij een belangrijke bijdrage leveren aan de kwaliteit van onze product marketing en ons helpen naar een volgend level te gaan? Bekijk dan snel onze stage mogelijkheden.

Wie zijn wij?

Met een team van ruim 70 specialisten, waaronder ruim 40 engineers verdeeld over (scrum)teams, ontwerpen, ontwikkelen en implementeren we webbased portalen en websites voor onze klanten. Dit doen wij al vanaf 2001 en inmiddels maken al ruim 1 miljoen Nederlanders met succes gebruik van onze oplossingen. Onze klanten zitten in de zakelijke dienstverlening, onder andere woningcorporaties en commercieel vastgoed.

De opdrachten

Marktverkenning Customer Engagement solutions in Nederland – In deze opdracht ga je onderzoek doen naar de customer engagement markt. Welke partijen zijn er? Wat zijnde type klanten? Hoeveel gebruikers? En welke tools gebruiken zij? En wat kunnen wij als Zig hierin bieden. Online marketing - Jij bent onderdeel van het marketing team en zal je samen met collega’s bezighouden met de online aanwezigheid van Zig. Hierbij zal je je richten op visualisatie, bloggen, helpen met campagnes en mailingen. Pre is dat je grafisch georiënteerd bent.

Video marketing – Is video jouw ding? Dan is deze stage jou op het lijf geschreven. Wij zoeken iemand die ons kan helpen met het opzetten van video, leaders, bumpers etc. Je bent in deze stage uitvoerend bezig en daarnaast help je ons met het maken van de procedures voor het inzetten van video. Daarnaast staan we natuurlijk open voor je eigen ideeën op het terrein van marketing. Bespreek met ons je voorstel of je leerdoel dan kunnen we samen kijken of er mogelijkheden zijn en wij een goede opdracht kunnen formuleren.

Per periode faciliteert Zig ca 6 stages op WO en HBO niveau. Daarvoor hebben we een leuk kaderprogramma vanuit de Zig Academy, zodat je samen met andere studenten naast vakmatige kennis ook volop kan ontwikkelen op je ‘zachte skills’. Doen wij dit komende periode met jou?

Vereisten

Wij zoeken iemand die:

  • minimaal 5 maanden beschikbaar is vanaf februari 2019 t/m juni 2019;
  • zelfstandig kan werken en weet van aanpakken;

Stage bij Zig betekent

  • Ruimte om jouw kennis te delen en je persoonlijk verder te ontwikkelen;
  • Goede begeleiding;
  • Je voert niet puur je taak uit: jouw mening telt!
  • Gemotiveerde en gedreven collega’s krijg je er gratis bij;
  • Toffe en informele bedrijfscultuur met machtig mooie events
  • Keuze waar je werkt: locatie Huizen of Amersfoort
  • Last but not least: Stagevergoeding

Dus waar wacht je nog op?

Is één van bovenstaande opdrachten jou op het lijf geschreven? Reageer dan op deze vacature! Voor informatie of vragen kun je contact opnemen met Saskia Kronenburg; bereikbaar op 06-41611022 (bellen / whatsapp)

Ik wil deze stage!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op