← Terug naar overzicht

Groepsbegeleider (8-32 uur)

Beschrijving

Vind je het leuk om op diverse afdelingen en met verschillende doelgroepen te werken? In deze functie als groepsbegeleider voor de Flexpool doe je veel ervaring op. Je kunt van tevoren aangeven hoeveel uren je minimaal wilt werken, daar ben je ook van verzekerd! Leuk als je fulltime aan de slag wilt gaan of voor een aantal uur naast het huishouden of je studie!  

Wat je doet

Als flexpool medewerker word je in de functie van sociaal pedagogisch werker 2 wisselend ingezet op de verschillende afdelingen van het Goodwillwerk Leger des Heils Den Haag en voer je de werkzaamheden uit conform de richtlijnen van de organisatie en desbetreffende afdeling. De afdelingen waarop je ingezet kan worden, zijn onder andere Jeugdhuis Per Direct, Herstart, de Huis en Haarden, de Vrouwenopvang, Vast & Verder, Domus, dag- en nachtopvang.  

Door de inzet op verschillende afdelingen heb je als flexpool medewerker de kans om jezelf te profileren binnen de organisatie, ervaringen op te doen met de verschillende doelgroepen en eventueel door te groeien als vaste medewerker op een afdeling. De flexibele inzet van jou als flexpool medewerker heeft als doel continu de benodigde zorg aan de cliënten te kunnen leveren. Het voordeel van deze functie is dat je over het algemeen minder administratief hoeft te verwerken dan een gemiddelde medewerker en je dus meer tijd hebt voor onze deelnemers. Als flexpool medewerker bied je dagelijkse ondersteuning en begeleiding aan individuele en groepen deelnemers. Je werkt zelfstandig en bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken op de groep.

Wij vragen

 • Een positief Christelijke geloofsovertuiging en het onderschrijven van de doelstelling van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg.
 • Minimaal mbo-diploma (SPW 4) of minimaal hbo Propedeuse.
 • Inzicht in de sociale kaart.
 • Kennis van en affiniteit met de verschillende doelgroepen.
 • Kennis is vereist op het gebied van methodieken, technieken en ontwikkelingen in de hulpverlening.
 • Zelfstandig en in teamverband kunnen werken.
 • Flexibiliteit.
 • Stressbestendigheid.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift.
 • Beschikbaar voor minimaal 8 en maximaal 32 uur.
 • In staat zijn onregelmatige diensten te draaien; dag-, avond-, slaap- en nachtdiensten.

Beschikbaarheid

De flexpool zal worden ingezet in geval van ziekte, piekbelasting, opleiding of acute situaties waar de inzet van vervangende medewerkers vereist is. Met deze reden verwachten we van onze flexpool medewerkers dat je flexibel bent en doordeweeks en in het weekend zoveel mogelijk beschikbaar bent. Dit geldt voor zowel overdag als ’s avonds en ’s nachts.

Wij bieden

Primaire arbeidsvoorwaarden: Arbeidsvoorwaarden volgens cao Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening, schaal 6 (minimaal € 2.149,- tot maximaal € 3.076,- bij een fulltime dienstverband). Het salaris is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd. Je krijgt een contract met een minimum en maximum aantal uren, het is geen 0-uren contract. Je weet dus vooraf waar je aan toe bent m.b.t. het minimale aantal uren. 

Secundaire arbeidsvoorwaarden: Opname pensioenfonds PFZW. Mogelijkheid tot deelname aan het meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden. Duur Aanstelling voor de duur van 12 maanden. Daarna behoort voortzetting van het contract eventueel tot de mogelijkheden.

Over het Leger des Heils

Het Goodwillwerk Leger des Heils regio Den Haag biedt onderdak, zorg en begeleiding aan mensen die niet in een veilige gezinssituatie kunnen opgroeien of niet zelfstandig kunnen wonen. Met een dak boven het hoofd, veiligheid, goede voeding en kleding bieden we de basisvoorwaarden voor een volwaardig bestaan. Door intensieve zorg en begeleiding wordt gewerkt naar het (her)vinden van zoveel mogelijk zelfstandigheid, begeleid dan wel zelfstandig wonen of terugkeer naar de gezinssituatie. Dit gebeurt in de verschillende voorzieningen; Jeugdhuis Per Direct, Herstart, Huis en Haarden, Vrouwenopvang, Vast & Verder, arbeidstoeleiding, begeleid wonen, Domus, nachtopvang en een aantal projecten op het gebied van gezinsbegeleiding en wijkgericht werk. (www.legerdesheilsdenhaag.nl)

De GLD flexpool heeft als doel om met de inzet van flexpool medewerkers alle roosters (aan) te vullen, zodat alle diensten binnen de organisatie op een verantwoorde manier kunnen worden gedraaid. De GLD flexpool is verantwoordelijk voor de inzet van flexibele medewerkers op de korte en middellange termijn. De flexpool zal worden ingezet in geval van ziekte, piekbelasting, opleiding of acute situaties waar de inzet van vervangende medewerkers vereist is.

Lijkt dit je wat?

Solliciteer dan via het online sollicitatieformulier. Conform het wervings- en selectiebeleid van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg hebben interne kandidaten bij gelijke kwaliteiten altijd voorrang.   Voor vragen kun je contact opnemen met de flexpool coördinator: Chelsea van de Ridder, bereikbaar op telefoonnummer 06-25761675. Kijk voor meer informatie over werken bij onze organisatie op www.werkenbijhetlegerdesheils.nl/over-ons/wie-we-zijn. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op