← Terug naar overzicht

Flexibele bijbaan: Bijles en privéles geven

Beschrijving

Bijles geven? Dat doe je via Apprentus! Apprentus biedt je ideale bijbaan! Goede inkomsten en veel flexibiliteit! Ideaal voor naast je studie. Apprentus is een van de grootste netwerken voor privé lessen in Europa. Wij maken het je gemakkelijk om bij je thuis de beste privélessen, bijles, huiswerkhulp, muzieklessen, taallessen, sport ... te vinden of te geven.

Door je als leraar GRATIS aan te melden op onze site, een profiel aan te maken en lessen te publiceren kun je gevonden worden door de duizenden potentiële leerlingen die onze site bezoeken. We zijn op zoek naar studenten die privélessen geven: Bijles, muzieklessen, huiswerkbegeleiding, studiebegeleiding in wiskunde, natuurkunde, scheikunde, economie, Frans, en nog zo veel meer. Om aan de vele verzoeken te voldoen we dagelijks ontvangen zijn we op zoek naar studenten in heel Nederland. Meldt je dus vandaag nog aan!

Voordelen:

  • Je bepaalt zelf de prijs voor je les
  • Je kunt je kalender beheren en les geven als het jou uitkomt
  • Uitstekende garanties
  • Gemakkelijk te gebruiken site

Plaats:

Bij jou in de buurt: thuis of bij de leerling thuis en ook via webcam. Waar het jou uitkomt, geef jij les.

Duur:

Volgens jouw beschikbaarheid. Aanbiedingen het hele jaar door zonder verplichting.

Compensatie:

Je bepaald zelf je vergoeding per uur voor je lessen.

Profiel:

Je wilt je ervaring, passie en kennis doorgeven aan leerlingen. Je kunt goed uitleggen en wilt op een eenvoudige manier geld verdienen naast je studie. Je helpt graag een ander en je bent geduldig. Ben jij dat? Registreer je dan nu GRATIS op onze site via de onderstaande button 'ik wil deze bijbaan'.

Ik wil deze bijbaan!

Lees ook

bijbaan voor studenten
Holland Security Group werken
Abonneren op