U bent hier

Uitgaan in Tilburg

De Brabantse nachten zijn lang! En ook in Tilburg is dat goed te merken. Op bijna elke dag van de week kun je jouw levenslust wel ergens kwijt in een van de vele uitgaansgelegenheden. Een algemene tip is om de Gangmakers app te downloaden. Hiermee kun je in een hoop Tilburgse kroegen gratis rondjes scoren als je vroeg aanwezig bent. Waar je op elke dag van de week moet zijn om te feesten in Tilburg, hebben we in een handig weekoverzicht voor je gezet!

Uitgaan in Tilburg op maandag

Stappen in Tilburg doe je op maandag bij Live. Deze pianobar is elke dag van de week geopend en een begrip onder Tilburgse studenten. Wanneer je genoeg liquid courage achter de kiezen hebt, sleur je je vrienden mee naar de enige echte karaokebar van Tilburg: The End. Met een vals gezongen classic begin jij je week sowieso goed!

Stappen in Tilburg op dinsdag

Op dinsdag dobbelt de Tilburgse student bij café Bolle! Het concept is simpel: tot 00:30 uur dobbel je voor je bestelling. Is het een even getal, dan betaal je zelf helemaal niks! Is het een oneven getal? Even goede vrienden, dan betaal je zelf de originele prijs van je bestelling.

Uitgaan in Tilburg op woensdag

Woensdag ga je lekker dansen en meezingen met de hitjes die gespeeld worden door De Jongens van Jeweetwel in Polly Maggoo! Deze vierkoppige band speelt al jouw verzoekjes live.

Stappen in Tilburg op donderdag

Donderdag is een echte studentenavond in Tilburg. Heb je zin om gezellig een terrasje te pakken met je studiegenoten? De keuze is reuze. Op de Korte Heuvel vind je Stoffel en Studio. Op het Piusplein kun je aanschuiven bij Brandpunt. Later op de avond test je je geluk door aan het rad te draaien bij de Boekanier!

Uitgaan in Tilburg op vrijdag

Het weekend is aangebroken: het is vrijdag! Dat ga je natuurlijk vieren, bijvoorbeeld bij de silent disco van Café Philip. Met drie kanalen is er voor ieder wat wils. Ben je niet zo van de koptelefoons? Op de begane grond kun je nog lekker ouderwets uit je dak gaan op normaal volume.

Stappen in Tilburg op zaterdag

Op zaterdag zul je een stuk minder studenten aantreffen in de Tilburgse binnenstad. Maar dat maakt uitgaan niet minder leuk! Alle bovengenoemde uitgaansgelegenheden zijn ook op zaterdagavond open. Je hoeft dus niet te blijven hangen en kunt er een heuse kroegentocht van maken. Wel is het overal een stuk drukker – als dat niet je ding is kun je beter op een terras gaan zitten of de culturele hotspots een keer bezoeken!

Uitgaan in Tilburg op zondag

Om de week goed af te sluiten kun je ook op zondag de stad in. Niet alle kroegen zijn open, maar je kunt gelukkig terecht bij onder andere Bolle, Live of Studio. Op zondag kun je ook lekker borrelen bij de SpaarbankRAW of een van de vele andere leuke barretjes en restaurantjes in Tilburg!

Wil je dit soort leuke uitgaanstips direct in je mail ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief en ontvang maandelijks toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail!

Lees ook

Abonneren op