U bent hier

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, ga lekker ergens wat drinken of eten, sleur jezelf van de bank en start met fitnessen of laat je eens cultureel inspireren. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Tilburg Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontdek Tilburg: culturele hotspots

Ben je het eeuwige stappen en borrelen een beetje beu en wil je Tilburg eens op een andere manier leren kennen? Kijk dan verder dan de Korte Heuvel lang is en ontdek deze culturele hotspots in Tilburg!

Uitgaan in Tilburg

De Brabantse nachten zijn lang! En ook in Tilburg is dat goed te merken. Op elke dag van de week kun je jouw levenslust wel ergens kwijt in een van de vele uitgaansgelegenheden!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.... Echt wel!

Leuke barretjes en restaurants in Tilburg

Tilburg heeft heel veel leuke koffiebarretjes, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat onze favorieten zijn? Wij hebben onze tips op een rij gezet voor jou!

Alles over fitness in Tilburg

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Tilburg en alles wat je daarover moet weten.