U bent hier

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, ga lekker ergens wat drinken of eten, sleur jezelf van de bank en start met fitnessen of laat je eens cultureel inspireren. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt?

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student gaat er niets boven de vakanties gedurende het hele jaar. Maar je bent een arme student en de meest luxe vakanties en verre reizen zijn niet altijd mogelijk.... Echt wel!

Leuke barretjes en restaurants in Tilburg

Tilburg heeft veel leuke koffiebarretjes, gezonde smoothie-bars, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat zouden wij doen als we in Tilburg zouden wonen? Wij hebben onze tips op een rij gezet voor jou!

Alles over fitness in Tilburg

Het doorsnee leven van een student is allesbehalve 'healthy' te noemen. Daarom is het belangrijk om tussen het feesten door aan je body te werken. Zo kun je genieten van je studententijd, blijf je fit en zit je goed in je vel. Op deze pagina de basis om te starten met fitness in Tilburg en alles wat je daarover moet weten.

Lees ook

Abonneren op