U bent hier

Vrije tijd in Tilburg

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Tilburg. Koop kaartjes voor een leuk festival of feestje, ga lekker ergens wat drinken of eten, sleur jezelf van de bank en start met fitnessen of laat je eens cultureel inspireren. Wat kun je allemaal doen in deze leuke stad als je tijd over hebt? Je vindt het hier!

Wil je maandelijks een overzicht met toffe hotspots, vette evenementen en andere leuke dingen om te doen in Tilburg Studentenstad direct in je mailbox ontvangen?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontdek Tilburg: culturele hotspots

Ben je het eeuwige stappen en borrelen een beetje beu en wil je Tilburg eens op een andere manier leren kennen? Kijk dan verder dan de Korte Heuvel lang is en ontdek deze culturele hotspots in Tilburg!

Uitgaan in Tilburg

De Brabantse nachten zijn lang! En ook in Tilburg is dat goed te merken. Op elke dag van de week kun je jouw levenslust wel ergens kwijt in een van de vele uitgaansgelegenheden!

Leuke barretjes en restaurants in Tilburg

Tilburg heeft heel veel leuke koffiebarretjes, bourgondische kroegen en eettentjes voor elk budget. Wat onze favorieten zijn? Wij hebben onze tips op een rij gezet voor jou!

Reizen tijdens en na je studententijd

Als student wil je volop van het leven genieten en daar hoort reizen natuurlijk bij. Een verre reis in de zomervakantie, een weekend weg met vrienden, op wintersport met je vereniging en nachtjes weg met je vriend(in). Zo kan je de leukste tripjes en mooiste verre reizen organiseren voor een goede prijs!

Alles over fitness

Wil jij genieten van je studententijd, maar ook fit blijven en lekker in je vel zitten? Op deze pagina hebben wij de belangrijkste informatie over fitness voor je op een rij gezet.