U bent hier

Waarom studeren in Tilburg?

Wil jij studeren in Tilburg? Deze stad is niet zo groot, maar enorm gezellig en er is genoeg te doen. Tilburg heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Lees hier waarom jij voor Tilburg moet kiezen!

Studentenstad Tilburg

In Tilburg vind je verschillende hogescholen en universiteiten. Er zijn dus genoeg studiemogelijkheden in deze stad. Naast je studie wil je natuurlijk ook volop het studentenleven induiken. Dit kan in Tilburg!

Word lid bij een van de gezellige studentenverenigingen, zoals de traditionele gezelligheidsvereniging T.S.C. St. Olof. Je leert dan snel nieuwe mensen en de stad kennen. Het gezellige en knusse karakter van Tilburg vind je terug in de vele leuke uitgaansgelegenheden en de gezelligste barretjes en restaurants. Wil je Tilburg eens op een andere manier bekijken? Check dan ook onze top 4 culturele hotspots!

Wil je tijdens je studententijd niks missen van het studentenleven in Tilburg? Meld je aan voor onze nieuwsbrief! Je ontvangt dan maandelijks handige tips, toffe hotspots, vette evenementen, leuke vacatures en de nieuwste kamers in je mailbox!

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Lees ook

TOP week
Abonneren op