U bent hier

Waarom studeren in Tilburg

Ben je er nog niet uit in welke stad je gaat studeren? Je wilt de perfecte stad uitkiezen, want je studententijd is immers de mooiste tijd van je leven. Misschien is Tilburg de studentenstad voor jou!

Waarom studeren in Tilburg?

Ga jij tijdens je studententijd wonen in Tilburg? Leuk! Deze stad is niet zo groot, maar enorm gezellig en er is genoeg te doen. Tilburg heeft alles in huis om jouw studententijd onvergetelijk te maken. Lees hier waarom jij voor Tilburg moet kiezen!

Studentenverenigingen in Tilburg

Tilburg staat bekend om haar gezelligheid, en  heeft een aantal verschillende studentenverenigingen. Daar zit vast en zeker een vereniging tussen die bij jou past. De oudste studentenvereniging is St. Olof, maar T.S.V. Plato telt de meeste leden.

Uitgaansleven

Het gezellige en knusse karakter van Tilburg vind je terug in de leuke en betaalbare uitgaansgelegenheden, er is altijd wel iemand die je kent, en de gezelligste barretjes & restaurants

Hebben we je helemaal overtuigd en kies jij Tilburg als jouw studentenstad? En nieuwsgierig naar de opleidingen die je in Tilburg kunt volgen? Op onze website vind je een handig overzicht van alle Hogescholen en Universiteiten in Tilburg

Lees ook

netflix
thuis studeren
Abonneren op