U bent hier

T.S.C. St. Olof

Olof is de oudste en actiefste studentenvereniging van Tilburg. Het Tilburgse Studenten Corps St. Olof is namelijk al opgericht in 1927! Lid zijn bij Olof betekent dat je vrienden voor het leven maakt, je naast je studie kan ontwikkelen en kan wonen in de mooiste studentenhuizen van Tilburg. Bovendien word je bij Olof maximaal gestimuleerd om je studie succesvol af te ronden!

30 verschillende commissies

Olof streeft ernaar een zo interessant mogelijk lidmaatschap voor haar leden aan te bieden. De Sociëteit, gelegen midden in het centrum van Tilburg, biedt ruimte voor de 30 verschillende commissies. De commissies bieden je de ideale mogelijkheden om je als student te ontplooien. Organiseer bijvoorbeeld een carrière-evenement op de Universiteit met maar liefst 50 grote bedrijven!

35 studentenhuizen met Olof-leden

De leden van Olof zijn natuurlijk niet alleen actief op Olof. Er zijn meer dan 35 (grote) studentenhuizen die volledig uit Olof-leden bestaan, wat garant staat voor een hechte en gezellige invulling van je studententijd. Daarnaast sporten Olof-leden vaak samen, of vervullen belangrijke rollen binnen andere Tilburgse studenteninstanties!

Sociëteit van T.S.C. St. Olof

De deur van de Sociëteit staat altijd open en dus kan er altijd geborreld worden. Een biertje kost je maar 90 cent! Daarnaast worden er op de Sociëteit ook meerdere grote feesten georganiseerd, voor en door studenten, over een tijd misschien wel door jou! Er is altijd iets te beleven dus!

Wil je weten hoe het is om lid te zijn van deze vereniging? Lees dan ook het interview met T.S.C. St. Olof!

Contact T.S.C. St. Olof

olof.nl
abactis@olof.nl

Lees ook

nieuw studiejaar
Abonneren op