U bent hier

Gezelligheidsverenigingen in Tilburg

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd. In Tilburg heb je een aantal mooie gezelligheidsverenigingen, we hebben hier voor jou het complete overzicht.

Is een gezelligheidsverenigingen niets voor jou? Bekijk dan eens de studentensportverenigingen, religieuze verenigingen of bijvoorbeeld internationale studentenverenigingen.

Wil je gemakkelijk kennis maken met alle studentenverenigingen? Doe dan mee aan de TOP WEEK.

SV Totus

SV Totus is de studentenvereniging van Avans Hogeschool, de societeit zit gevestigd onder het schoolgebouw. De studenten komen overdag naar de kelder om koffie te drinken, te studeren of samen te poolen. In de avond vinden er vaak feesten plaats.

T.S.V. Plato

Plato is opgericht als tegenhangen van traditionele vereningen met vrijheid en vriendschap als kernwaarden. In de Jaren dat Plato bestaat heeft de studentenvereniging al veel kleur gegeven aan de studentenstad Tilburg.

St. Olof

St. Olof is de oudste studentenvereniging in Tilburg. Lid zijn van Olof is prima te combineren met je studie. Sterker nog: je wordt daar goed gestimuleerd zoveel mogelijk punten te halen.