U bent hier

Studentenverenigingen in Tilburg

Ga jij in Tilburg studeren? Dan is het wel zo leuk om volledig in het studentenleven te duiken! Je moet tenslotte van je studietijd wel de mooiste tijd van je leven maken. Tilburg heeft verschillende studentenverenigingen. Wil jij lid worden van een vereniging? Kijk dan hier welke het beste bij jou past! 

Misschien twijfel je over de ontgroening die sommige verenigingen hanteren? Wellicht een geruststelling dat niet elke studentenvereniging een ontgroening hanteert. Meer weten? Eerder schreef een van onze redacteuren een artikel over ontgroening bij een studentenvereniging.

Tip: Wil je kennis maken met alle Tilburgse studentenverenigingen? Doen dan mee aan de TOP week!

Twijfel je nog of lid worden van een studentenvereniging iets voor jou is? We schreven eerder een artikel over waarom wel of niet lid worden bij een studentenvereniging.

Gezelligheidsverenigingen in Tilburg

Alle Tilburgse gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen die niet speciaal gericht zijn op een bepaalde sport, religie of sociaal doel, maar vooral op samen activiteiten organiseren en genieten van je studententijd.

Sportverenigingen in Tilburg

Een vereniging waar je sport en de gezelligheid van een studentenvereniging kunt combineren is altijd leuk tijdens je studententijd. Tilburg biedt een aantal studentensportverenigingen.

Religieuze studentenverenigingen in Tilburg

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Tilburg zitten er een aantal religieuze studentenverenigingen waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen.

Overige studentenverenigingen in Tilburg

Naast gezelligheids-, sport- en religieuze verenigingen zijn er nog een hoop andere verenigingen in Tilburg. Van internationale verenigingen tot studentenverenigingen met een culturele inslag. Genoeg keuze in Tilburg in ieder geval..