U bent hier

Studentenverenigingen in Tilburg

Ga jij in Tilburg studeren aan een hogeschool of universiteit? Dan kan je volledig in het studentenleven te duiken! Tilburg heeft verschillende studentenverenigingen. Er zijn gezelligheidsverenigingen, studentensportverenigingen, religieuze verenigingen en studentenverenigingen met een andere focus. Er is dus voor elke student een leuke vereniging!

Lid worden bij een studentenvereniging in Tilburg

Twijfel je of je lid wil worden? Wij hebben alle voor- en nadelen van lid worden op een rijtje gezet. Ga ook bij alle verenigingen langs tijdens de TOP week. Je kan dan even van de sfeer proeven en meer informatie krijgen over verplichtingen en de ontgroening als die er is.

Wil je niks missen van de studentenverenigingen in Tilburg?

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Gezelligheidsverenigingen in Tilburg

Studenten gezelligheidsverenigingen zijn studentenverenigingen waar gezelligheid voorop staat. De leden organiseren samen activiteiten en genieten van hun studententijd.

Sportverenigingen in Tilburg

Bij een studentensportvereniging combineer je sport met de gezelligheid van een studentenvereniging. Zo blijf je tijdens je studententijd fit en leer je nieuwe mensen kennen!

Studieverenigingen in Tilburg

Hier vind je een overzicht van alle studieverenigingen uit Tilburg Studentenstad. Een studievereniging is iets anders dan een studentenvereniging. Een studievereniging is verbonden aan een specifieke studie.

Religieuze studentenverenigingen in Tilburg

Wil je jouw religie combineren met een studentenvereniging? In Tilburg zitten er een aantal religieuze studentenverenigingen waar je de gezelligheid van een studentenvereniging kunt ervaren en tegelijkertijd het geloof kunt delen.

Overige studentenverenigingen in Tilburg

Naast gezelligheidsverenigingen, sportverenigingen en religieuze verenigingen zijn er nog veel meer studentenverenigingen in Tilburg. Van politieke verenigingen tot culturele studentenverenigingen!