← Bekijk alle kortingen

2e uur gratis! bij Ozebi

Beschikbaar in: Utrecht

Geldig op tafelhuur maandag t/m woensdag de gehele dag. Op donderdag en vrijdag tot 18.00 uur. Geldig op tafelhuur maandag t/m woensdag de gehele dag. Op donderdag en vrijdag tot 18.00 uur. Niet geldig in de kerstvakantie. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Play pool the second hour for free. Valid the whole day on Monday till Wednesday. Play pool the second hour for free. Valid the whole day on Monday till Wednesday. Thursday and Friday till 18.00. Not valid during Christmas holidays. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie