← Bekijk alle kortingen

2e ticket gratis! bij Theater de Nieuwe Vorst

2e ticket gratis! bij Theater de Nieuwe Vorst

Beschikbaar in: Tilburg

Bij alle reguliere voorstellingen, alleen geldig bij kaartverkoop aan de kassa (niet online). Bij alle reguliere voorstellingen. Koop tickets aan de theaterkassa (niet online geldig). Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

On all regular shows. Buy your ticket at the cash desk (not valid online). On all regular shows. Buy your ticket at the cash desk (not valid online). Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie