← Bekijk alle kortingen

2e 15cm Sub €1,- + 2 gratis koekjes bij Subway Utrecht

Beschikbaar in: Utrecht

Alleen geldig bij Subways Utrecht centrum en Stationsplein.
Gratis koekjes alleen bij vestiging Voorstraat. Alleen geldig bij Subways Utrecht centrum. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Niet geldig in combinatie met andere acties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

Only valid at Subways Utrecht centrum and at the station.
Free cookies only at the Voorstraat location. Only valid at Subways Utrecht centrum. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie