← Bekijk alle kortingen

10% korting bij Kushiin

Beschikbaar in: Nijmegen

Geldig op de gehele kaart. Ook geldig in combinatie met 2e koffie gratis op de rest van de kaart. Geldig op de gehele kaart. Ook geldig in combinatie met 2e koffie gratis op de rest van de kaart. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenpas. Korting geldt niet óp 2e koffie gratis. Vraag naar de voorwaarden in de winkel

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

10% discount Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie