← Bekijk alle kortingen

10% korting bij Blokker

Beschikbaar in: Almere, Amersfoort, Arnhem, Groningen, Haarlem, Leeuwarden, Leiden, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam, Tilburg, Utrecht, Wageningen, Zwolle

Laat de barcode achter 'gebruik korting' scannen door een medewerker. Geldig op alles behalve boeken, cadeaukaarten, beltegoed en foto-afdrukken Kom langs in de winkel voor servies, tosti-ijzers, alles voor de schoonmaak en nog veel meer. Niet geldig op boeken, cadeaukaarten, beltegoed en foto-afdrukken. Niet bij opheffingsvestigingen. Alleen geldig op vertoon van de Knaek of Knaek-app i.c.m. een studentenkaart. Niet cumuleerbaar met andere promoties. Vraag naar de voorwaarden in de winkel.

Deze actie is geldig met een Knaekpas. Nog geen kneakpas? Vraag hem dan meteen aan:

Knaekpas aanvragen

English

The barcode behind 'use discount' needs to be scanned by an employee. Valid on everything except on books, gift cards, phone credit and photo prints Shop tableware, grills, everything for cleaning and lots more. Not valid on books, gift cards, phone credit and photo prints. Not valid at closing shops. Present your Knaek or Knaek-app in combination with your student pass before ordering. Not for use in conjunction with any other promotion or offer. Ask for the terms and conditions in the store.

For this discount you need to have a Knaekpas. No Kneakpas yet? Get is here:

Order Knaekpas

Loopt tot 1 aug 2020

Bekijk kortingsactie