← Terug naar overzicht

Vind hier de mooiste kamer accessoires

Met deze tips vind jij de mooiste kamer accessoires en meubels voor in jouw studentenkamer. Zo kan je die kleine kamer helemaal eigen maken. Je kamer zegt veel over wie jij bent. Het is je eigen stukje ruimte die je kan inrichten zoals jij wil. Vooral in een studentenkamer kan dit een uitdaging zijn. Je hebt waarschijnlijk niet veel ruimte, maar wel veel spullen. Lees snel verder voor tips!

Pinterest

Het begint natuurlijk met het bedenken wat je graag zou willen met je kamer. Pinterest biedt genoeg inspiratie voor verschillende stijlen. Of je nou gaat voor klassiek, hip of retro. Pin de leukste meubels en accessoires op een bord en ga met je telefoon naar de winkels toe. Zo kan je meubels en spullen vergelijken met je inspiratiebord en heb je gelijk een beeld van hoe deze in je kamer zouden staan. Het is daarnaast een idee om een foto van je kamer te maken voordat je gaat shoppen. Als je dan een meubel of accessoire gezien hebt, dan kan je gelijk even kijken waar je deze een plekje kan geven. Zo voorkom je dat je thuiskomt met nog meer leuke rommel, waar je eigenlijk geen plek voor hebt. 

Woonboulevard

Makkelijk en snel van winkel naar winkel, op zoek naar de leukste spullen voor jouw kamer. De woonboulevard in de AaBe fabriek in Tilburg heeft alle woonwinkels bij elkaar geplaatst. In elke grote stad zijn veel woonwinkels te vinden. Meestal zijn deze verspreid over de hele stad. Als je op zoek gaat naar meubels en accessoires, dan is het natuurlijk fijn dat je niet met alle spullen door de straten hoeft te slenteren. Ga je naar de woonboulevard, dan heb je van slenteren en zeulen door de straten geen last. 

Tweedehands winkelen

Het is algemeen bekend dat je als student geen bakken met geld hebt. Daarnaast kunnen leuke spullen voor in je kamer duur uitvallen. Natuurlijk hoef je niet alles nieuw uit de winkels te kopen. Zoals je vroeger veel marktjes op de straten had, heb je nu veel tweedehands winkels. Dit is niet alleen duurzamer, maar ook een stuk goedkoper! Win-win, dus. Het leuke aan tweedehands winkelen is dat alle accessoires uniek zijn. Zo kan jij jouw kamer nog persoonlijker inrichten! Tweedehands winkels in Tilburg zijn bijvoorbeeld La Poubelle en Peerke gebruikte meubelen. Deze laatste heeft een bezorgservice, handig voor als je zelf geen auto hebt. 

Kamer zoektocht

Mocht je nu heel graag op kamers willen zodat ook jij kan gaan winkelen voor kamer accessoires? Dan is het slim om lid te worden van Facebookpagina's. Hier worden regelmatig studentenkamers aangeboden. Vraag ook eens aan vrienden of zij nog een leuke kamer weten. Met persoonlijk contact kom je vaak het snelst aan een kamer. Check hier nog meer zoektips voor een kamer in Tilburg!

Meer studentennieuws

Abonneren op