← Terug naar overzicht

Hier haal je de lekkerste lunch to-go in Tilburg

Hoewel er steeds meer versoepelingen komen in de horeca, is de lawa (lange wandeling) tijdens de lunchpauze niet meer weg te denken uit onze dagelijkse routine. Een lekkere lunch van een fijne Tilburgse horecazaak is de perfecte beloning na een ochtend thuiswerken of studeren. Heb je nog nooit zo’n lekkere lunchwandeling gemaakt of ben je toe aan wat inspiratie? We hebben een paar tips op een rijtje gezet waar je de lekkerste lunch to-go in Tilburg haalt!

Food Atelier

Bij FoodAtelier verkoopt Manon heerlijke biologische maaltijden om af te halen. Perfect voor een healthy lunch. De gerechten zijn iedere week net een beetje anders, maar altijd vegetarisch. Er staan vaak curry’s, quiches en goedgevulde soepen op het menu. En heb je nog zin in iets zoets voordat de lunchpauze voorbij is? Er staan altijd verrukkelijke vegan gebakjes in de vitrine.

Buutvrij cafe

Pre-lockdown was Buutvrij café altijd een geliefde plek onder studenten en thuiswerkers door de ongedwongen sfeer en de lekkere koffie en lunch. Maar ook nu we niet in dit creatieve koffiecafé kunnen werken, lunchen of borrelen, hoef je de lekkere tosti’s en gebakjes uit de keuken van Bibi en Marieke niet te missen. Je kunt namelijk iedere dag tussen 10.00 uur en 12.00 uur telefonisch je lunchbestelling doorgeven en het in je lunchpauze af komen halen. Voor €15 heb je al een compleet menu inclusief tosti, gebakje en iets te drinken.

Steck013

Nog niet langs Steck013 gewandeld tijdens je lunchpauze? You’re missing out! Dit café in het Dwaalgebied heeft een uitgebreide lunch to-go kaart vol met lekkere broodjes, (vega)wraps, burgers en tosti’s. Een aanrader is de combideal: voor €9,75 krijg je een tosti naar keuze, een stukje vegan banenbrood en een drankje. Ze hebben ook hele lekkere (vegan) worstenbroodjes voor de kleine trek en in het weekend scoor je er voor €5 een kop koffie met wat lekkers!

Mr. Morris

Voor een lekkere én gezonde lunch to-go ben je bij Mr. Morris aan het juiste adres. Dit café ligt lekker centraal in de binnenstad, dus je kunt na je middagpauze in een mum van tijd weer achter je bureau zitten. Ze werken samen met leveranciers uit de regio en kwaliteit staat hoog in het vaandel. Naast koffie en belegde broodjes verkopen ze ook een veel verse sapjes en gebak. Je kunt je bestelling makkelijk doorgeven via hun website, zodat het klaarstaat wanneer je langs wandelt.

Duik je liever zelf de keuken in voor een lekkere lunch tijdens het thuiswerken? Deze blog geeft je hopelijk wat inspiratie zodat je in een handomdraai een homemade lunch op tafel zet. 

Meer studentennieuws

Abonneren op