← Terug naar overzicht

Leestip: 8 wetenschappelijke perfecties bedrijfseconomie

Nummer 8, de laatste, is een wetenschappelijke doorbraak van de eerste orde.

The adage 'profit is an opinion' is no longer true.

The Profit Formula® i.e. The Way to Easy Profit Measurement.

NIEUWE formule om periodewinst te meten. Exactly, Quickly and Easily.

Naast tal van ordinaire verbeteringen zijn 8 Wetenschappelijke Perfecties volledig uitgelegd in Bedrijfseconomie VI Grensverleggend (ISBN 9789463236409 Nederlandstalig en ISBN 9789464026405 in English). Many outdated study books Business Economics can be replaced by studying this Number 1 from a triptych. Number 2 is a book with exercises; this is the ultimate test for everyone. Finally check everything. Compare your solutions with the complete elaborations in Number 3 from the triptych. Business Economics VI Groundbreaking goes beyond the borders of set science, and rewrites/improves large tracts of business economics.

Via deze video op YouTube is de complete inhoud van Bedrijfseconomie VI Grensverleggend te zien.

I this video on YouTube you can see the content of Business Economics VI Groundbreaking is given.

It's a piece of cake; writing down the assignments takes more time, space and effort than the elaboration. The Profit Formula® shows how simple something complicated really is and works anytime, anywhere. Effective and efficient.

The Way to Easy Profit Measurement_2 EXAMPLES

Meer groot nieuws is beschreven in dit boek. Meer info op JBA Databank. Waaronder 'ideaalcomplex' is niet ideaal, een nieuw algorithm ter bepaling van de economische levensduur (er blijkt uit controle-berekening, bepaling van NCW van de cash flows bij verkoopprijs s identiek aan SUC (Standard Unit Cost), dan is de NCW negatief!), bij  Budgettering en Verschillenanalyse wordt geen woord Grieks gebruikt en hoewel feitelijk wel degelijk met formules is gewerkt, is alles als vanzelf langs de lijnen der logica opgesteld zodanig dat iedereen de gemaakte analyse ook kan begrijpen, en het boek sluit af met de volledige uitleg van The Profit Formula®. Geschikt voor zelfstudie, amper nog een docent nodig, studenten, afgestudeerden, iedereen, zelfs professoren kunnen er veel van leren en elke manager zal de eigen prestaties verbeteren.

Business Economics, Business Administration, Business Schools, see here how students are badly educated now.

Boeken bestellen

De boeken zijn rechtstreeks te bestellen via deze links:

Verkrijgbaar Nederlandstalig via Boekengilde.   

And in English via Boekengilde.

ISBN nummers

ISBN nummers invullen op www.boekengilde.nl/boekenshop en ook bij www.managementboek.nl   

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden