← Terug naar overzicht

Deze leuke barretjes in Tilburg moet je eens bezoeken!

barretjes in tilburg

We kennen het allemaal denk ik wel: je wilt met je vrienden gaan afspreken om ergens wat te gaan drinken maar waar? Na lang gedoe komen jullie toch weer uit op de plek waar jullie altijd zitten. Maar met deze blog komt daar nu verandering in! In deze blog neem ik je mee naar de allerleukste barretjes in Tilburg om zo nieuw leven in je terrasmomentjes te blazen. 

Doloris' Rooftop 

Een rooftopbar in Tilburg? Ja, je leest het goed. Bij Doloris' Rooftop op de Spoorlaan heb je deze prachtige bar met uitzicht op Tilburg. Ideaal wanneer je vrienden vanuit Breda en/of Eindhoven komen: het is super dichtbij het station. Ook zijn de openingstijden enorm chil: je kunt tot 01:00 genieten van gezelligheid op een zekere hoogte. Op vrijdag en zaterdag is dat zelfs tot 02:00. Dit gebouw is namelijk 20 meter hoog. 

Slagroom

Als de hoogte niet helemaal je ding is, dan heb ik nog genoeg andere opties voor je. Zelf vind ik Slagroom op het Piusplein ook zeer gezellig. Doordat je nog deels op de route van het centrum zit, zie je van alles voorbij komen. Maar dat is niet alles: ze hebben ook hele bijzondere ijskoffie's. Ik als ijskoffiejunk vind het leuk om extravagante drankjes naar binnen te werken. Voor €3,80 heb je al een Oreo ijskoffie of een KitKat ijskoffie. Ook hebben ze er heerlijke cocktails. Oh en de pornstar martini kan ik zeker aanraden! 

Stadsbrouwerij 013

Het centrum toch niet zo je ding? Ga dan gezellig in de Piushaven zitten bij Stadsbrouwerij 013. Uitzicht op het water onder het genot van een heerlijk biertje, wat wil je nog meer? Het biertje is trouwens ook lokaal gebrouwen in het mooie Tilburg zelf! Ook hebben ze bijzondere bijgerechten: denk aan bitterbierballen. Mocht je toch moeite hebben om te kiezen welke gouden rakker je wilt, kun je ook altijd een bierproeverij doen met je vrienden. Die vinden elke zaterdag tussen 13:00 en 16:00 plaats. 

Anvers

Anvers is een gezellig tentje op de Oude Markt. Ze hebben een buitenterras maar je kunt ook prima binnen zitten. Is heel chil wanneer je shopmiddag in duigen valt vanwege regen. Ze hebben een uitgebreide lunchkaart en hebben verschillende biertje op de tap. Kortom: een super chille plek om gezellig met je vrienden te kletsen. 

Ben je een echte bierfan? Dit zijn de lekkerste Tilburgse biertjes!

Meer studentennieuws

Tips geld besparen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden