← Terug naar overzicht

TOP week 2020: zo ziet de introductie in Tilburg eruit!

TOP week

De TOP week, Tilburg Orientation Week, is al jaren een bekend begrip in deze sfeervolle studentenstad. Het is de week waarin nieuwe studenten de stad leren kennen en hun eerste sociale contacten opbouwen. Helaas zit een normale introductieweek er dit jaar ook in Tilburg niet in. Maar niet getreurd! De organisatie heeft gewerkt aan een alternatief voor de introductieweek, om studenten zo toch een beetje kennis te laten maken met hun nieuwe studentenstad.

Online introductieweek

We werken online, volgen colleges online en ook de introductieweek zal nu grotendeels online plaatsvinden. Er is een platform ontwikkeld waarop nieuwe studenten alsnog hun mentorgroepje en medestudenten kunnen ontmoeten. Waar het kan, zullen ook fysieke activiteiten georganiseerd worden. Het is helaas nog te vroeg om te zeggen welke en hoeveel activiteiten dit zullen zijn, maar de organisatie laat weten snel te kunnen schakelen wanneer de maatregelen versoepeld worden. Houd het Instagramaccount van de TOP week in de gaten!

Aanmelden

Vanaf 18 juni kun je je online aanmelden voor de TOP week. Zowel HBO, WO en (pre)masterstudenten kunnen zich aanmelden. Om toegang te krijgen tot het online platform betaal je €9,95. Je kunt je tot 14 augustus aanmelden en de (online) introductieweek zal dit jaar plaatsvinden van 24 augustus tot en met 28 augustus.

Programma

Het programma van de TOP Week laat nog even op zich wachten, maar naast informatie over het onderwijsprogramma van jouw studie, zorgt de organisatie ervoor dat jij alvast kennis maakt met het studentenleven in Tilburg én met je medestudenten.

Introductieweek januari 2021

De organisatie van TOP Week organiseert elk jaar niet één, maar twee introductieweken. De TOP Winter Week wordt elk jaar in januari georganiseerd. Dit omdat veel (pre)masterstudenten in januari beginnen aan hun studie. Er worden in deze week, net als bij de introductieweek in augustus, een hoop activiteiten georganiseerd voor nieuwe studenten. Dus wie weet, maak je in augustus nog online kennis met je nieuwe studentenstad, maar kun je het in januari nog eens in real life overdoen!

Ben je in de tussentijd benieuwd hoe de ontgroening dit jaar zal zijn? We vertellen je er meer over in onze blog over de ontgroening 2020.

Meer studentennieuws

roze cadillac
zomerse recepten
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden