← Terug naar overzicht

Deze restaurants in Tilburg bezorgen thuis tijdens de coronamaatregelen

burger

Het coronavirus treft ook de horecasector hard. De meeste horecagelegenheden moeten de deuren tot (minstens) 6 april sluiten. Veel ondernemers komen daarom met allerlei creatieve ideeën om hun lekkers toch bij jou thuis te krijgen. Je vindt hier onze favoriete restaurants in Tilburg die in tijden van het coronavirus thuisbezorgen!

Dwars Hotdogbar

Bij Dwars Hotdogbar serveren ze eigenzinnige hotdogs. Wat dacht je bijvoorbeeld van een hotdog met kaas, spek, gekarameliseerde ui en stroop van Schrobbeler? Je kan de hotdogs afhalen of bij je thuis laten bezorgen. Met de kortingscode QUARANTAINE krijg je nu 10% korting en gratis bezorging als je via de website van Dwars Hotdogbar bestelt.

Tip: ken jij iemand die niet meer naar buiten kan of wil om de hond uit te laten? Neem dan contact op met Dwars. Zij laten met de Dwars Hotdogkar kosteloos de hond uit!

Banzai

Meer een liefhebber van Japans eten? Dan heb ik goed nieuws, want ook Banzai bezorgt tijdens de coronamaatregelen. Bestel een poké bowl of compleet sushi menu en zet je favoriete Netflix serie, docu of film maar aan!

Karakter

Ook Karakter bezorgt in tijden van het coronavirus eten bij je thuis. Met een menu vol saté, spareribs, burgers, broodjes, friet en snacks zit er vast wel iets voor je tussen!

Eethuis Twintig

Zit je samen met je familie, huisgenoten of vriend(in) in quarantaine? Dan heb je gelukkig mensen om je heen waar je ook in deze vervelende tijd mee kan borrelen. Bij Eethuis Twintig kan je een volledige high wine bestellen én bij je thuis laten bezorgen. Voor een goede borrel hoef je de deur dus niet eens uit!

Monarh

Ook sterrenrestaurant Monarh bezorgt nu thuis. Het viergangenmenu kost €59 per persoon, maar er zijn ook losse gerechten te bestellen. Niet echt budgetproof, maar wel een mooie oplossing als je in deze nare tijd toch iets te vieren hebt!

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden