← Terug naar overzicht

Winterse hotspots in Tilburg

De winter is in volle gang. Buiten is het koud, dus je moet de gezelligheid binnen gaan opzoeken. In Tilburg is dat geen probleem, er zijn genoeg overdekte hotspots waar jij je de rest van de winter kunt vermaken!

Ireen Wüst ijsbaan

We beginnen met de meest winterse activiteit van allemaal: schaatsen! Dit doe je met een studentensportabonnement voor een schappelijk prijsje bij de Ireen Wüst ijsbaan. Ben je zelf niet zo sportief? Kijken naar de Tilburg Trappers is net zo leuk en je kunt juichend met een biertje in je hand een bijzondere sportwedstrijd bijwonen. Aansluitend ga je lekker Aziatisch eten bij Kimchi Boulevard. Hallo all-you-can-eat sushi!

De Voltage

De Voltage is een indoor activiteitencentrum met meer dan dertig activiteiten voor jong en oud. Denk aan escape rooms, bowlen en lasergamen. Ook bieden ze er diverse creatieve workshops aan. Gooi daar nog wat bier en bittergarnituur bij en je hebt een perfecte locatie voor een druilerige wintermiddag.

LocHal

De LocHal blijft op veel van mijn lijstjes terugkomen. Wanneer het buiten koud en grauw is, is de LocHal een heerlijke plek om te studeren of bij te kletsen met vrienden. Het is meer dan alleen een bibliotheek, dus ook als je niet het doel hebt om een stapel boeken te lenen is een bezoekje aan de LocHal de moeite waard. Je kunt er studeren, tentoonstellingen bekijken en zelfs lunchen of koffiedrinken.

Het Piusplein

Ik hoor het je zeggen: het Piusplein is toch buiten?! Toch zijn de terrassen van de horecazaken op het Piusplein goed gevuld in de winter. Heaters en dekentjes zorgen ervoor dat je ook met lagere temperaturen gezellig buiten kunt zitten. Op een zonnige wintermiddag kun je genieten van een heerlijke lunch of borrel op een van de fijne terrasjes op het Piusplein. 

Café Jacks

Hebben de feestdagen weer de fanatiekeling in jou naar boven gehaald als het gaat om bordspelletjes? Bij Café Jacks kun je eindeloos veel leuke bordspellen spelen terwijl je geniet van een drankje. Trommel je vrienden op voor een avondje Monopoly of 30 Seconds om al spelend de winter door te komen.

Ben je nieuw in Tilburg en heb je nog niet echt een vriendengroep in je nieuwe studentenstad? Nieuwe mensen leren kennen in Tilburg doe je zo!

Meer studentennieuws

Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden