← Terug naar overzicht

Valentijnsdag in Tilburg

De één zwijmelt weg bij de gedachte van 14 februari, de ander vindt het pure commerciële onzin. Hoe je het ook wendt of keert, de horeca van Tilburg pakt goed uit voor Valentijnsdag. Voor een romantisch dinertje hoef je niet ver te zoeken, daarom zet ik vandaag zes alternatieve ideeën op een rijtje om Valentijnsdag te vieren/overleven!

Geen Valentinesday, maar Galentinesday!

Ben jij die eeuwige single die niet moet dénken aan Valentijnsdag en al het zoetsappige wat ermee te maken heeft? Je kunt deze dag toch vieren met al je vriendinnen. Organiseer een spelletjesavond of kook een uitgebreid diner met z'n allen. Verliefd of niet, een goeie rom-com is altijd heerlijk om naar te kijken. Dus hup: Netflix aan, hapjes op tafel, wijn koud zetten. Dit jaar vier jij Galentinesday met al je gal pals!

Dansen in 013 of Club Smederij

Valentijnsdag valt dit jaar op een vrijdag: hoera! Jij kunt het weekend aftrappen bij 013 tijdens Smerrig. Voor 12,50 heb je een kaartje en dans je van 23:00 tot 4:00 uur samen met je vrienden of (toekomstige) geliefde! Ook in Club Smederij gaan de voetjes van de vloer bij Happy Feelings. Het motto? Altijd blijven lachen! Kaartjes variëren van 12,99 tot 14,99. 

Willem II – FC Utrecht

Interesseert Valentijnsdag jou geen bal? Je kunt natuurlijk ook de wedstrijd Willem II – FC Utrecht meepakken in het Koning Willem II stadion. Misschien is jouw vriend(in) wél een voetballiefhebber en kun je hem/haar verrassen met een kaartje. Hoe romantisch?

Nodig je ouders uit

Zonder de romantiek tussen deze twee lovebirds zou jij niet eens bestaan. Daarom is Valentijnsdag de perfecte gelegenheid om je ouders uit te nodigen. Koop een bloemetje voor ze en laat trots je studentenkamer zien. Ze zijn vast benieuwd hoe jij woont nu je een beetje ingeburgerd bent in Tilburg. Is jouw studentenkeuken niet ouder-proof? Trakteer ze op een lekker tapasavondje of neem ze mee naar een van deze fijne vega(n) restaurants.

Meer studentennieuws

zomerse recepten
Flatlay van een feesttafel met versieringen
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden