← Terug naar overzicht

De beste smartphones voor studenten op dit moment

telephone phone

Een smartphone is onmisbaar voor elke student. Sommigen vinden zelfs dat een smartphone tot de eerste levensbehoeften hoort! Wij zochten daarom voor je uit wat de beste smartphones van dit moment voor studenten zijn.

iPhone 11

De iPhone 11 is nog maar net gelanceerd, maar wordt nu al een van de beste samrtphones van 2019 genoemd. Hij heeft een vernieuwde camera, snellere hardware en een betere accuduur. Voor de telefoon moet je wel een aanzienlijk bedrag neerleggen, namelijk €800. Toch is hij met dit bedrag €50 goedkoper dan zijn voorganger en een stuk veelzijdiger. Hierdoor heeft de iPhone 11 een prima prijs-kwaliteitverhouding voor een smartphone in het hogere segment. Gebruik je een MacBook voor je studie? Dan is het wel zo fijn als je ook een Apple smartphone gebruikt. Je kunt je iPhone dan als verlengde van je MacBook gebruiken en bijvoorbeeld makkelijk bestanden synchroniseren.

Samsung Galaxy A7

Ben je op zoek naar een goede budget telefoon? Kijk dan eens naar de Samsung Galaxy A7. Ook deze telefoon is al wat ouder, maar heeft een superscherpe prijs-kwaliteitverhouding. Het is een zeer complete smartphone en je hebt ‘m al rond de €250. De Samsung Galaxy A7 heeft drie camera’s aan de achterzijde, goede hardware en een helder 6 inch display. Alle basics die je als student nodig hebt dus!

iPhone 8

De iPhone 8 is niet de nieuwste, waardoor hij een stuk betaalbaarder is dan de net uitgekomen iPhone 11. Ook beschikt de iPhone 8 over alle feautures die je nodig hebt als student. Hij is supersnel in gebruik, heeft genoeg geheugen en een prettig scherm om series op te kijken. Nog een voordeel: omdat hij al even in de schappen ligt, zijn er heel veel verschillende gadgets voor deze smartphone. Zo kun je online een iPhone 8 hoesje bestellen in elke print, kleur, stof, vorm en noem zo maar op!

Huawei Mate 20 Pro

De Huawei Mate-reeks staat bekend om de grote schermen, krachtige hardware en fraaie designs. De Mate 20 Pro heeft daarnaast een aantal sterke vernieuwingen. Denk aan een driedubbele camera, gezichtsherkenning, vingerafdrukscanner onder het scherm en128 GB opslagruimte. Deze innovatieve telefoon kost los rond de €500.

Op zoek naar het juiste telefoonabonnement voor jou? Kijk dan eens op onze pagina Alles over je telefoon tijdens je studententijd. Hier vind je bijvoorbeeld de voor- en nadelen van verschillende abonnementen en tips om de beste deal te vinden.

Meer studentennieuws

Thuis studeren
Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden