← Terug naar overzicht

Lekker met de meiden ontspannen in Tilburg

schoonheid

De scholen en studies zijn alweer ruim een maand bezig en dat doet veel met je als student. Gelukkig is de herfstvakantie ook weer een beetje dichterbij. Als je nog geen idee hebt wat je dan moet doen, heb ik het antwoord voor je. Aangezien je stresslevel is gestegen naar hoog niveau is het belangrijk om nu lekker te gaan relaxen. Ga een wellnessdagje houden voor jezelf of met vrienden. Dit natuurlijk in het mooie Tilburg. Maar waar moet je dan écht langs? Lees het in deze blog!

SpaPuur

SpaPuur bevindt zich in de Reeshof. Daar kun je terecht voor verschillende behandelingen. Word weer helemaal zen en vind je innerlijke rust terug. Zo hebben ze: een klankschaalsessie, Geurenreis Cooldown en een mini hamambeurt. Geloof me; een dagje spa doet wonderen met je lichaam en je kunt heerlijk ontstressen. Het is belangrijk rust te nemen en ook is 'offline' te gaan. Ga samen met je vrienden en klets bij. 

VN Nails

Na een heerlijk dagje bij de wellness is het tijd voor een manicure. Nu is het de beurt aan je nagels. Van alle stress heb je al je nagels er af gebeten en zien ze er niet meer mooi uit. Geen paniek! Bij VN Nails kun je terecht om weer mooie nagels te krijgen. Van gellak tot kunstnagels; je kunt het zo gek niet bedenken en het is er. Wat ook chill is; ze geven een garantie van 7 dagen na een behandeling. Mocht er iets stuk zijn gegaan, kun je daar nog langs. 

Make-up advies van een professional 

Een mooi make-upje kan deze dag niet missen. Klaar met de look die je altijd doet? Wil je wat inspiratie? Loop dan binnen bij Douglas, Kiko of Ici Paris XL voor advies. In deze winkels/warenhuis zijn verschillende hoeken met make-up merken. Loop is een keer naar het personeel toe en vraag of ze jou kunnen opmaken. Misschien ontdek je wel een nieuw product. 

Personal shopper & stylist

Als je nu toch bezig bent met nieuwe stijlen te ontdekken; schakel eens een stylist in. Zij kunnen met hun kennis een compleet andere look voor jou maken. Zo heb je hier in Tilburg Céline Rohrer. Zij is gespecialiseerd in de mode en kan iedereen helpen. Het klinkt misschien wat gekkig maar het kan zomaar leuke verrassingen opleveren voor jou als student zijnde. Plus je hebt er weer een ervaring bij die je kunt delen met je vrienden. 

De dag in stijl afsluiten? Ga dan naar een van de vele shared dining restaurants in Tilburg.

Meer studentennieuws

Thuis studeren
Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden