← Terug naar overzicht

De lekkerste vega restaurants van Tilburg

Of je nou een toegewijde vegetariër of veganist bent, je het fijn vindt om wat minder vlees te eten, of gewoon benieuwd bent naar nieuwe plekjes om te gaan eten die deze opties hebben; wij hebben een lijstje gemaakt met toffe restaurants die vega(n) gerechten bereiden. Want een plant based dieet is al lang niet meer alleen weggelegd voor de geitenwollensokkentypes, het is lekker, bewust en ook nog eens goed voor de planeet.

Don’s Noodle Shop

Een tikkeltje duurder, maar oh zo veel lekkerder dan de noodles van 99 cent die je gewend bent van de supermarkt. In dit kleine maar fijne restaurant bestel je noodles, bowls en andere oosterse specialiteiten. Allemaal vers bereidt en genoeg vega(n) opties op de menukaart. Voor zowel lunch als avondeten kun je hier terecht, en sinds kort bezorgen ze ook via thuisbezorgd.nl! Do I need to say more?

’t Zusje

Als je fan bent van tapas, is ’t Zusje vast al een bekend restaurant. Maar wist je ook dat ze een speciale vegetarische kaart hebben? Vol met lekkere tapasgerechtjes. ’t Zusje is een perfecte keuze als je met een divers gezelschap uit eten gaat, waar zowel vegetariërs als vleeseters tussen zitten.

Waanzinnig

Ook in dit waanzinnig speciale restaurant kun je voor zowel vegan-, vis- en vleesopties kiezen. Een bijzonder feitje om te melden over dit restaurant: het wordt geheel gerund door mensen met een psychische kwetsbaarheid. Een topinitiatief gecombineerd met eerlijke gerechten, waar je al voor 29,50 een driegangendiner bestelt.

Focus Foodbar

Een nieuwkomer op de lijst: vegan foodbar Focus. Dit restaurant biedt een volledig plantaardige kaart aan: van soepen tot overheerlijke toetjes. Volgens Focus hoeft een maaltijd geen vlees te bevatten om ervan te kunnen smullen. En dat blijkt! Het restaurant is sinds augustus open en heeft al een hoop lovende reacties in ontvangst mogen nemen.

Meer studentennieuws

Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden