← Terug naar overzicht

Hier scoor je de leukste meubels voor een prikkie in Tillie

Het is zo ver! Je gaat op kamers wonen. Of je nu barst van de inspiratie voor het inrichten van je eigen plekje of niet, je kamer zal gemeubileerd moeten worden. Hier vind je de leukste meubels voor een studentenbudget in Tilburg: 

Kringloop Korvel

In deze winkel, die zes dagen per week open is, vind je tweedehands meubels en decoritems om jouw studentenkamer voor een leuk prijsje mee in te richten.

Kringloop Tilburg

Ook in deze kringloopwinkel op de Ceramstraat vind je de inrichting voor jouw studentenkamer. Je kunt hier tijdens de openingstijd ook spullen inleveren die je zelf niet meer gebruikt. Hun motto is dan ook: "reduce, reuse, recycle!

Facebookgroep: Te koop aangeboden (Tilburg en omgeving)

Je kent ze vast wel: de bekende Facebook-groepen waar je werkelijk alles voorbij ziet komen. Dus ook meubels! Word snel lid om op de hoogte te blijven van meubels die te koop aangeboden worden. 

Ikea

Ik ken niemand die géén Ikea-meubels in zijn/haar studentenkamer heeft staan. Naast dat het gewoon een gezellig middagje is om lekker door de winkel te slenteren, vind je hier ook leuke meubels voor een prima prijs. Helaas hebben we de bekende winkel niet in Tilburg en zul je een uitstapje moeten maken naar Eindhoven of Breda. 

Marktplaats

Marktplaats is een super website om meubels te scoren voor in je studentenkamer. Je kunt met de zoekfunctie filteren zodat je binnen Tilburg kunt zoeken, scheelt weer wat in de benzinekosten als je iets leuks gescoord hebt. 

Waar shop jij graag je meubels?

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op