← Terug naar overzicht

Op zoek naar een bijbaan met betekenis? Wij hebben 'm voor je!

Actief Zorg studenten bijbaan

Studeren kost tegenwoordig een hoop geld, en het is al helemaal duur als je op jezelf woont. Als je niet iedere week bij je ouders wilt bietsen om geld of niet maximaal wilt lenen bij Ome Duo dan zul je toch echt moeten werken naast je studie. Maar wat voor baantje dan? In de avonden ben je bezig met huiswerk of ben je gewoon te moe na een lange dag college. Het liefste wil jij een flexibele bijbaan, waarmee je ook nog iets goed doet voor de medemens! Zal ik je eens wat vertellen: dat kan gewoon!

Werken bij een thuiszorgorganisatie

Je bent op zoek naar een flexibele bijbaan, het liefste een beetje dichtbij huis. Eigenlijk wil je ook nog iets goeds kan doen voor je medemens, maar waar vind je zo'n bijbaan? Gelukkig kun je terecht bij Actief Zorg! Een jonge en dynamische thuiszorgorganisatie met een frisse blik op zorg. Geluk staat centraal en ze geloven dat gelukkige medewerkers bijdragen aan gelukkige klanten. De overtuiging van Actief Zorg is dan ook: gelukkige mensen hebben minder zorg nodig! 

Wat ga je doen?

Actief Zorg is op zoek naar enthousiaste studenten die het team willen versterken. Het werk dat je gaat uitvoeren is eigenlijk heel simpel. Je gaat op bezoek bij hulpbehoevende mensen in je eigen werkplaats of directe omgeving. Je bezoekt ze thuis en helpt bij de huishoudelijke verzorging van hun woning. Jij wordt betaald en de mensen waar jij langs gaat waarderen niet alleen jouw harde werk, maar kijken echt uit naar jouw bezoek. Het is voor hen aanspraak en gezelligheid in huis. 

Wat kun jij verwachten van Actief Zorg?

Je kunt je gehele studieperiode terecht bij Actief Zorg. Ze weten dat je student bent en dus kun jij aangeven wanneer jij niet kunt werken in verband met tentamens bijvoorbeeld. Omdat het werk alleen van maandag t/m vrijdag is ben jij het weekend lekker vrij om leuke dingen te doen met je vrienden, op bezoek te gaan bij je ouders aan de andere kant van het land of om gewoon bij te komen van een drukke week. Je kunt ook aangeven dat je in de vakanties meer wilt werken, dat wordt dan ook gewoon voor je geregeld! Omdat je werkt bij hulpbehoevende mensen thuis, kun jij met henzelf afstemmen wanneer je er de volgende keer bent. Kun je echt niet vanwege twee weken tentamens, dan regelt Actief Zorg een vervanger. Ook niet geheel onbelangrijk: je krijgt een goed salaris, ook wanneer je nog onder het jeugdloon valt. 

Wat vraagt Actief Zorg van jou?

  • Je bent 17 jaar of ouder;
  • Je weet wat huishoudelijk werk inhoudt;
  • Je bent sociaal ingesteld;
  • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel (afspraak=afspraak)

Ben je helemaal enthousiast geworden na het lezen van bovenstaande blog, wacht niet langer en solliciteer gelijk. Ze nemen zo snel mogelijk contact met je op. Heb je nog vragen? Dan kun je contact opnemen met Amy Bax, medewerker arbeidsmarktcommunicatie via het telefoonnummer 088-750 82 00 of mail naar solliciteren@actiefzorg.nl

Meer studentennieuws

netflix
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden