← Terug naar overzicht

De leukste terrasjes van Tilburg

Er is niets leukers dan lekker een terrasje pakken. Om te lunchen, een kop koffie te drinken of voor die welverdiende vrijdagmiddagborrel. Nu het weer het eindelijk toelaat om gezellig met je vrienden, date of studiegenootjes in de zon te zitten hebben wij ons lijstje van leukste terrassen in Tilburg een update gegeven, zodat jij niet meer hoeft na te denken waar jij die vrije uurtjes in de zon gaat vertoeven!

De spaarbank

Stadscafé de Spaarbank is een sfeervol cafeetje in het dwaalgebied. Ze serveren er heerlijke nacho’s en andere borrelhapjes. Bovendien hebben ze een wisselend aanbod aan lunchgerechten die je kunt uitproberen.  Ook kun je er nieuwe biertjes proeven van hun wisseltap programma. De kers op de taart is dat ze een supergezellige tuin hebben waar je heerlijk kunt zitten met mooi weer.

RAW

In de spoorzone, vlak achter het station ligt het hippe restaurant RAW. Je kijkt je ogen uit als je binnen zit maar ook buiten op hun terras hangt deze industriële sfeer. Komen er vrienden op bezoek vanuit een andere stad? Vanaf het station loop je hoogstens vijf minuutjes naar deze fijne plek.

Het Taphuys

Je kent deze leuke locatie vast wel. Maar wist je dat ze ook super chille lunch- en dinerspecials hebben? Op hun grote terras kun je voor 9,50 genieten van een uitgebreide lunch en voor 17,50 kun je de wisselende taphap inclusief 10 euro taptegoed bestellen. Perfect voor datenight met je lief of een goede bodem voor je gaat stappen.

Berlijn Cafe

Ook buiten het centrum kun je gezellig aan een van de picknicktafels van Berlijn Café zitten. Ideaal als je zelf in (de buurt van) de Korvel woont. Het cafeetje heeft de chille sfeer van een stamkroeg. Een leuk alternatief als je normaal gesproken altijd in het centrum te vinden bent!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Abonneren op