← Terug naar overzicht

Deze kleurrijke spots in Tilburg mag je niet missen in de lente van 2019

Tilburg biedt eigenlijk zoveel meer dan de winkels en musea die zij al rijk is. Ga er eens lekker op uit om deze kleurrijke spots te checken, die het hele jaar door de lente en zomer ademen. Pak je goede zin en camera en strijk neer op één van deze prachtige locaties.

Grotto

Deze creatieve locatie doet aan als een kunstwerk en een restaurant in één. Grotto omvat de natuur en leisure en brengt ze samen. Te midden van de Oude Warande biedt Grotto jou een perfect relaxmoment en de beeldige wandeling er naar toe als traktatie. Ambiance is hier nooit ver weg en hetzelfde geldt voor de heerlijke menukaart.

Zomerlust

Nog zo'n top spot voor de lente en zomer. De Bourgondische touch én feel is hier alom present. Gelegen in het natuurgebied Moerenburg, heeft Café Zomerlust zich geheel in stijl genesteld. Relax en onthaast simpelweg door plaats te nemen aan één van de lange, robuuste tafels. Bestel een gerecht van de heerlijke lunchkaart en sorteer voor op je lust voor de zomer. Dit café doet haar naam eer aan!

Villa Pastorie

Bij Villa Pastorie is het altijd lente. De tuin van de beeldige locatie is een fantastische plek voor lunch of diner en geeft je spontaan die goede vibes. Maar voor het ervaren van het echte summum plof je neer op het pittoreske terras aan het water. Er zijn weinig plekjes te bedenken die beter geschikt zijn voor de warme seizoenen. Dat geldt tegenwoordig voor de hele (nieuwe) Piushaven, dat zelden zo mediterraan heeft aangedaan als dat zij nu doet. Geniet van de rustgevende deining op het water en de bootjes die zoetjes aan voorbij kabbelen.

Muzentuin

Hoewel de Muzentuin bij veel studenten en jongeren een bekende spot is, wilde ik de tuin toch uitlichten. Met name vanwege haar unieke karakter. Kom hier tot rust, geniet van de stemming en schiet ondertussen de nieuwste foto's voor op je Instagram.

Heb je na het bezoeken van deze kleurrijke hotspots een beetje trek gekregen? Bij deze restaurants kun je terecht voor gezonde en goedkope maaltijden!

Meer studentennieuws

Borrelplank
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden