← Terug naar overzicht

Sporten in Tilburg, waar kan dat?

Stel je wilt naar de sportschool in Tilburg maar waar moet je dan in hemelsnaam beginnen met zoeken. Tilburg is een grote stad dus de keuze is ruim. In deze blog ga ik je laten zien wat het aanbod is en in welke regio van Tilburg, zodat jij de beste sportschool voor jou kunt uitzoeken!

Sportschool speciaal voor studenten

Ben jij student bij Tilburg University, Fontys of Avans? Dan kun je met jouw schoolinlogcodes een account maken op de site van Tilburg University onder het kopje sport. Omdat je student bent, krijg je enorme kortingen en kun je dus met een goed gevoel gaan sporten. Ook zit je niet gelijk vast aan een abonnement van een jaar; je kunt uit verschillende opties kiezen. Zo kan je ervoor kiezen om maar één dag, in de zomer, 1 maand, 6 maanden of 12 maanden ‘vast’ te zitten aan een abonnement. Twijfel je? Dan kun je een keer gratis komen proefsporten om te kijken of deze sportschool bij je past. Hiervoor moet je dan wel een sportaccount aangemaakt hebben!

Basic-Fit

Wie heeft de reclames van Basic-Fit niet voorbij zien komen op tv? Basic-Fit bevindt zich ook in Tilburg, op maar liefst vier verschillende locaties. Zo kun je vrijwel zeker van zijn dat er een vestiging van hen bij jou in de buurt! Vanaf €19,99 kun je al een abonnement afsluiten. Let op! Hier zit je dan wel gelijk een jaar aan vast.

Fit For Free

Nou ja, helemaal free is het natuurlijk niet, maar het is een fijne sportschool dat sinds 2013 te vinden is in het centrum van Tilburg. Later is er ook nog een tweede geopend in Tilburg-Noord. Wist je zelfs dat het sporten bij deze sportschool je nog iets oplevert ook? Ze hebben een systeem genaamd Fit For Free Benefitstore waar je door middel van het sporten aan Fitcoins kunt komen en om leuke kortingen te sparen!

De gym van Tilburg

De gym van Tilburg heet eigenlijk Biggym, maar ze noemen zichzelf dus ook zo. Ze zijn te vinden op de Ringbaan-Oost in Tilburg. Deze sportschool heeft enorm fijne openingstijden waardoor je haast elk moment van de dag terecht kunt bij Biggym. De sportschool heeft verschillende abonnementen met verschillende prijzen die nog best voordelig kunnen zijn als student zijnde. Heb je een broertje of zusje van tussen de 7 en 14 jaar en willen jullie samen gaan sporten? Dan kunnen zij al voor €7,50 terecht. Hoe leuk is dat?

Meer studentennieuws

48 uur in Tilburg
Abonneren op

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

  • We bieden je een eigen profiel pagina, waar al jouw geschreven blogs op komen te staan;
  • Je kunt via ons regelmatig naar evenementen, uit eten bij restaurants en producten of diensten testen;
  • En je krijgt een leuke vergoeding per geschreven blog;

Junior Content Creator worden