← Terug naar overzicht

De leukste Koningsdagactiviteiten in Tilburg

Op 27 april kleurt heel Nederland weer oranje voor de 52e verjaardag van Willem-Alexander. Of je nou op zoek bent naar een gaaf feestje of lekker wil rondsnuffelen op de rommelmarkt, het wordt zeker een gezellige dag in Tilburg. Hieronder hebben we een aantal activiteiten voor je op een rijtje gezet zodat jij je zeker niet hoeft te vervelen!

De verschillende vrijmarkten

Wat is Koningsdag nou zonder de vrijmarkt? In Tilburg vind je op verschillende locaties kleedjes met leuke prullaria voor een spotprijsje. Ga eens langs op de Korvelseweg of in het Wilhelminapark.

Biertjes drinken bij Café de Troubadour

Op de Capucijnstraat vind je tijdens Koningsdag een heus bierfestival! De feestelijke middag begint om 14:00 uur en je kunt lekker tot 20:00 uur door blijven drinken. Proost! 

Live bij de Lange

Ben jij na koningsnacht nog niet uitgefeest? Je kunt je feestweekend doorzetten bij café de Lange Goedzak. Martin Stone treedt hier op tijdens koningsdag vanaf 21:00 uur. Maak je klaar voor een avond vol gouwe ouwe meezingers, want de Waalwijkse zanger maakt een heuse trip down memory lane met liedjes van de jaren '50 tot de jaren '90! 

Leijparkfestival

Ook dit jaar kun je voor een feestelijke middag weer terecht in het Leijpark. Ook hier vind je een vrijmarkt, maar er zijn nog volop andere activiteiten! Zo kon je er vorig jaar luisteren naar verschillende coverbandjes of een nieuwe sport uitproberen. 

Feesten op de Korte Heuvel 

Wie in Tilburg woont, weet dat je voor een goed feestje op de Korte Heuvel moet zijn. Ook tijdens koningsdag is dat vanzelfsprekend. De gezellige straat kleurt oranje en in de verschillende kroegen kun jij al 's middags de boel op stelten komen zetten. Dus skip jij liever de rommelmarkten en ben je meer in voor een koud biertje? Trommel je vrienden op en vier deze dag lekker in de kroeg!

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

afbeelding_ijssalons_ijsjes_schepijs_tilburg
Abonneren op