← Terug naar overzicht

5 creatieve huisuitjes voor jou en je huisgenoten in Tilburg!

Elke student die op kamers woont kent inmiddels de standaarddingetjes die huisgenoten samen ondernemen: ouderwets op stap of een huisavondje voor de TV. Dit zijn een aantal creatievere dingen die jullie samen kunnen doen!

Een ijshockeywedstrijd bezoeken 

Naast Willem II heeft Tilburg nóg een bekend sportteam, waarvan de wedstrijden zeker een aanrader zijn om een keertje te bezoeken! Met een biertje in je hand toeschouwen hoe de spelers tegen elkaar aanbeuken en lekker hard juichen wanneer de Trappers wéér scoren: een topavond gegarandeerd.

Samen uit een escaperoom ontsnappen

Of opgesloten blijven zitten, natuurlijk. Niets is beter voor het teamgevoel dan met z’n allen een escaperoom oplossen. Je zult er snel genoeg achter komen wie van jullie de natuurlijke leider is of wie hysterisch gaat schreeuwen onder tijdsdruk. In Tilburg zijn genoeg leuke escaperooms om uit te testen, en ik raad The Maze bij Locked Tilburg zeker aan voor alle slimmeriken onder ons. Bij deze escaperoom in het donker los je een voor een puzzels op om uiteindelijk te ontsnappen.

Samen naar de bios

Als je in een studentenhuis woont heb je vast weleens een film- of serieavond gehad samen met je huisgenootjes. Een leuke afwisseling voor het bankhangen is een biosavondje! Helaas kost een bioscoopkaartje een fortuin, dus raad ik aan om op maandag naar de Euroscoop te gaan (kaartje voor €5,50) of op dinsdag naar de Pathé (kaartje voor €5).

Een cringy fotoshoot houden

Mijn huisgenoten en ik hebben laatst geposeerd voor een familiefotoshoot. Hoe fouter, hoe beter. We wilden graag een clichéfoto voor boven de tv en hebben een onvergetelijke middag gehad. De reacties van vrienden die langskomen en twijfelen of de foto serieus of grappig bedoeld is zijn geweldig. Professionele fotoshoots kunnen redelijk prijzig zijn, dus kijk zeker op websites als vakantieveilingen.nl en socialdeal.nl.

Je frustraties (letterlijk) kapotslaan

Een huisgenoot die elke ochtend drie kwartier doucht, eentje die vieze vaat spaart op het aanrecht of (te) luid en duidelijk de liefde bedrijft: ergernissen kunnen hoog oplopen in een studentenhuis. Om al die frustraties een plekje te geven kun je bij Break Stuff Tilburg onder andere servies en huishoudelijke apparaten kapotslaan.

Ook blogs schrijven? Word Junior Content Creator!

Vind jij het leuk om te schrijven over jouw studentenleven? Word dan Junior Content Creator bij Tilburg Studentenstad!

Junior Content Creator worden

Niks missen? Like onze Facebookpagina en wij zorgen ervoor dat je niks mist tijdens jouw studententijd!

Meer studentennieuws

Afbeelding_sushi_tilburg
Abonneren op